Listopad 2018.
01.10.
31.10.
4.
Radionica
04.10.2018
15.
Radionica
15.10.2018
16.
Ciklus radionica
16.10.2018 do 16.09.2018
27.
28.
Radionica
28.10.2018
29.
Radionica
29.10.2018

Hrana kao užitak

Uživamo u kuhanju, uživamo jesti, zašto ne bismo uživali zajedno?

U našoj se kuhinji svi zabavljaju – od osobe koja guli krumpir do osobe koja otapa čokoladu. A spremni smo za sve: kuhati sa svim namirnicama, spremati predjela, glavna jela i deserte, uživati u tematskim večerima, pripremati se za Božić ili Uskrs finim kolačima.Naučit ćemo kako se to ono kuha rižoto, što je pâte brisée a što pâte sucrée, zašto se u recepte uvijek stavlja prstohvat soli i kako iznenaditi svu rodbinu najboljom tortom, najsočnije pečenim mesom i drugim uživancijama.

Želimo da postanete dio naše priče u kojoj zadivljujemo nepce dobrim vinima, širimo zjenice primamljivim jelima, učimo kako koristiti pojedine tehnike i namirnice.

"Privuci stolicu. Pridruži nam se. Kušaj. Život je tako beskonačno ukusan." Ruth Reichl

U središtu su:

  • Kulinarske radionice (slana i slatka jela spremaju se pod stručnim vodstvom, na radionici sudjeluju svi polaznici)
  • Degustacije raznih proizvoda i jela
  • Timski programi s kuhanjem
  • Tematske večeri (prihvaćamo i vaše prijedloge!)

Radionice

FRANCUSKA - Kulinarska radionica i večera
23.10.2018

Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!

Pridružite nam se na francuskoj gozbi s velikom gurmanicom i izvrsnom kuharicom Andreom Cukrov! Andrea je, između ostalog, poznata gastroblogerica ( blog Cukar ), voditeljica Škole kuhanja i Male škole slastičarstva u Centru za kulturu prehrane. 

 Putujemo Francuskom  kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!

Jelovnik:

Piletina u crnom vinu

Pita od luka

Quiche Lorraine

Pileća pašteta

Francuska čokoladna torta 

Svi polaznici dobivaju dar: diplomu &  recepte!

 

Informacije

          Voditelji: Anja Bajt / Andrea Cukrov / Anita Kozina

            Kada: 23.10.2018. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena: Cijena za radionicu i večeru je 500kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (275kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (500kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463