Lipanj 2023.
01.06.
30.06.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
2.
Ciklus radionica
02.06.2023 do 04.06.2023
Radionica
02.06.2023
3.
Ciklus radionica
02.06.2023 do 04.06.2023
Radionica
03.06.2023
Radionica
03.06.2023
4.
Ciklus radionica
02.06.2023 do 04.06.2023
7.
Radionica
07.06.2023
9.
Radionica
09.06.2023
10.
Radionica
10.06.2023
Radionica
10.06.2023
14.
Radionica
14.06.2023
17.
Radionica
17.06.2023
19.
Radionica
19.06.2023
23.
Radionica
23.06.2023
26.
Radionica
26.06.2023
28.
Radionica
28.06.2023
Poklon bon

Kod nas možete...

Što kod nas možete? Učiti o hrani, degustirati, kuhati i jesti!

Ovu jedinstvenu ponudu usluga razvili smo iz potrebe da pružimo cjelovit prikaz ljudske prehrane s kulinarskog, nutricionističkog, psihološkog i hedonističkog  gledišta.

Kod nas možete učiti  o kuhanju i učiti kuhati na predavanjima i radionicama – uđite u kuhinju, zasučite  rukave i pripremite jela koja baš nikada niste spremali, a kući otiđite puni novih iskustava, spoznaja i trikova.

Posjetite nas na degustacijama i prezentacijama hrane i vina te upoznajte regije, zemlje i kulture na najbolji način – kroz njihovu hranu! Prezentiramo Hrvatske i svjetske autohtone proizvode, kuhinje, gastronomske tradicije i povijest.

Ako trebate savjet o prehrani ili promjeni životnog stila i prehrambenih navika – potražite savjet nutricionista i psihologa Centra za kulturu prehrane.

Osim što organiziramo radionice, degustacije, savjetovanja i edukacije, brinemo i da vaš timski rad teče glatko! Stoga kreiramo po mjeri vašeg tima najfinije programe s kuhanjem za timove. Svaki će timdoživjeti razvoj u našoj kuhinji, dobro se zabaviti, a zatim guštati u hrani koju su sami napravili!

Pridružite nam se na certificiranim vinskim tečajevima WSET, prestižne Britanske vinske škole Wine and Spirits Education Trust, koji će vas uvesti u zanimljiv svijet prepoznavanja i degustacije vina.

Za prilike kada znate što želite, a nedostaje vam prostor, Centar za kulturu prehrane je idealno mjesto za realizaciju formalnih i neformalnih druženja i proslava. Uz iznajmljivanje prostora organiziramo domjenke i druženja - tu smo, po potrebi, i za savjete, pomoć, pripremu i kuhanje prema vašim željama ili našim prijedlozima.

Svi naši programi dostupni su i na engleskom jeziku. Uz opisane, kreiramo i organiziramo programe prema vašim željama i potrebama.
Sve programe izvodimo s najkvalitetnijim namirnicama, provjerenim receptima i vrhunskim stručnjacima.

Dobrodošli u naš  fini svijet, veselimo se zajedničkom putovanju!

Radionice

Ukrašavanje torti
10.06.2023

Napravite tortu kod kuće i dekorirajte ju kao profesionalac. Na radionici ćemo učiti kako izraditi i ukrasiti tortu kremom,  kako koristiti gancehe za dekoraciju, izrađivat  ćemo jednostavne cokoladne dekoracije, naučit ćemo kako voćem te raznim drugim tehnikama dekorirati tortu kako bi izgledala neodoljivo

Tijekom radionice biti će predstavljeno sto je sve potrebno osigurati za izradu i dekoriranje torte, kako napraviti kremu koja će uvijek ispasti odlično te kako uz pomoć dresir vrećica i raznih nastavaka možemo dekorirati tortu, izrađivat ćemo jednostavne čokoladne dekoracije. Tijekom radionice učit ćemo također tehnike bojanja krema jestivim bojama kako koristiti gotove ukrase za tortu.

Tijekom radionice ćete naučiti:

  • Kako napraviti  i obojati swiss meringue buttercream
  • Izrada dekoracija uz korištenje dresir vrećice
  • Kako jednostavan prbor za jelo koristiti za dekoriranje torte
  • Kako ganache koristiti za dekoraciju (drip cake)
  • Izrada jednostavnih čokoladnih dekoracija
  • Kako pripremiti voće za ukrašavanje torte

Recepti koje pripremamo:

  • Swiss Meringue Buttercream
  • Ganache tamna čokolada (drip cake)
  • Bjela čokolada i bojanje  (drip cake)
  • Različiti ukrasi od čokolade i stilovi ukrašavanja

 

O voditeljici

Natalija Jagunić je nakon 19 godina bogate karijere, bankarstvo zamijenila dijametralno suprotnom djelatnošću - kreativnim slastičarstvom.  Danas se bavi izradom vrhunskih i profinjenih francuskih slastica u svojoj slastičarni Kiša slatkiša, a uz to je i predavačica slastičarstva na međunarodnom kulinarskom institutu Kul IN.

Brend je 2018. osmislila pastry chef Natalija Jagunić koja je 2017. godine odlučila iz temelja promijeniti svoju dugogodišnju uspješnu karijeru direktorice u banci ovom kreativnijom – slastičarskom. Hobi je postao njena profesija, a smjer koji je odabrala francusko slastičarstvo bio je, kako i sama kaže, najbolja životna poslovna odluka koju je donijela.

Danas se bavimo proizvodnjom jedinstvenih, ekskluzivnih i profinjenih francuskih slastica, te sirovih, veganskih i bezglutenskih slastica po narudžbi. Uz to je Natalija od 2021. godine predavačica slastičarstva na prestižnom Međunarodnom kulinarskom institutu Kul IN gdje je i sama završila francusko slastičarstvo nekoliko godina ranije.

 

Informacije

          Voditeljica: Natalija Jagunić 

            Kada:  10.6.2023. / 10-14:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 527HRK / 70 EUR*

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 896 HRK / 119 EUR*

* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.

 

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

 

Veselimo se druženju!

Prošle radionice