Približavamo vam Hrvatsku i svijet kroz hranu i vina. Poznajemo gastronomiju različitih zemalja i kultura, a posebno smo stručni i zaljubljeni u hrvatsku gastronomsku baštinu.
Blisko surađujemo s malim hrvatskim proizvođačima tradicionalnih, ekoloških te autohtonih proizvoda sa zaštićenim geografskim porijeklom.
Biotechnicon (krovna ustanova nad Centrom za kulturu prehrane) je član međunarodnih organizacija: IFOAM (InternationalFederationofOrganicAgricultureMovements) i OriGIn (OrganizationofGeographicalIndicationsNetwork) koje garantiraju kvalitetu i autohtonost proizvoda.
Upravo je zato Centar za kulturu prehrane pravo mjesto za promociju vaših i naših autohtonih proizvoda. Želite li predstaviti svoj pršut, svoje zelje, svoje ulje? Ili možda želite za sebe i suradnike, prijatelje i kolege organizirati degustaciju hrvatskih autohtonih proizvoda?
U Centru za kulturu prehrane podržavamo takvu promociju. Dobrodošli!
Naši programi pružaju iskustva Hrvatske gastronomije kroz programe degustacije autohtonih proizvoda i vina praćene pričom o njihovom nastanku, podrijetlu, regiji, zemljopisnim, povijesnim, kulturnim i drugim specifičnostima.
Croatian Gastronomy Exhibition - Delicious Foods
Ovaj program ima fokus na hranu te uključuje degustaciju autohtonih hrvatskih proizvoda: Dalmatinski, Krčki i Drniški pršut, Slavonski kulen, Paški sir, maslinova ulja i masline, bučine sjemenke, bučino ulje i drugo.
Croatian Gastronomy Exhibition – Fine Wines
Ovaj program ima fokus na bogatu vinsku kartu hrvatske. Prezentiranje i kušanje vina iz različitih regija Hrvatske vodi certificirani predavač od strane jedne od svjetski najpoznatijih vinskih škola, Wine&SpiritEducation Trust.
Već i vrapci na granama znaju za craft, to jest zanatska piva koja su u posljednjih godinu dana postala omiljena među ljubiteljima piva u Hrvata. Pivska scena raste, Zagreb već ima Festival craft piva, Opatovina uskoro postaje prva hrvatska Beer Street, a Centar za kulturu prehrane ima Malu pivsku školu!
Osim što je iznimno zabavna i ukusna (degustacija 6 craft piva + canape),ova je radionica iznimno edukativna i uči te mnogo toga što vrapci na granama ne znaju.
Radionica daje uvod u temu piva, stilove i okuse kroz jednostavnu i interaktivnu komunikaciju. Upoznajemo različiti stilove, okuse, povijest piva, utjecaj svakog od sastojaka na finalni proizvod, sparivanje piva i hrane i puno, puno više.
Fokusiramo se na hrvatska zanatska piva. Kroz njih 6 učimo kušati, osjetiti i doživjeti pivo. Učimo razgovarati o pivu.
Radionicu vodi naš stručni i iskusni predavač educiran na prestižnoj londonskoj The Beer Academy.
Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne pivoljupce. Naš predavač imat će odgovor i na „teška“ pitanja i uvijek spremnu priču za „one koji žele znati više“ :)
Broj mjesta je ograničen – rezerviraj svoje!
Svi polaznici dobivaju diplomu!
Informacije
Kada: 18.22019. / 18:30-21:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
Cijena: Cijena za radionicu i kunzimaciju 6 piva je 500kn
Popust: 45% za uplate do 3 dana prije (275kn)
50% za dvije kupljene radionice (500kn)*
*dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!
Veselimo se druženju i kušanju :)