Kolovoz 2019.
01.08.
31.08.
31.
Ciklus radionica
19.07.2019 do 04.09.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 31.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 31.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 31.08.2019
Ciklus radionica
19.07.2019 do 31.08.2019
Poklon bon

Degustacija i prezentacija proizvoda

Približavamo vam Hrvatsku i svijet kroz hranu i vina. Poznajemo gastronomiju različitih zemalja i kultura,  a posebno smo stručni i zaljubljeni u hrvatsku gastronomsku baštinu.
Blisko surađujemo s malim hrvatskim proizvođačima tradicionalnih, ekoloških te autohtonih proizvoda sa zaštićenim geografskim porijeklom.

Biotechnicon (krovna ustanova nad Centrom za kulturu prehrane) je član međunarodnih organizacija: IFOAM (InternationalFederationofOrganicAgricultureMovements) i OriGIn  (OrganizationofGeographicalIndicationsNetwork) koje garantiraju kvalitetu i autohtonost proizvoda.

Upravo je zato Centar za kulturu prehrane pravo mjesto za promociju vaših i naših autohtonih proizvoda. Želite li predstaviti svoj pršut, svoje zelje, svoje ulje? Ili možda želite za sebe i suradnike, prijatelje i kolege organizirati degustaciju hrvatskih autohtonih proizvoda?

U Centru za kulturu prehrane podržavamo takvu promociju. Dobrodošli!

Naši programi pružaju iskustva Hrvatske gastronomije kroz programe degustacije autohtonih proizvoda i vina praćene pričom o njihovom nastanku, podrijetlu, regiji, zemljopisnim, povijesnim, kulturnim i drugim specifičnostima.

Croatian Gastronomy Exhibition - Delicious Foods

Ovaj program ima fokus na hranu te uključuje degustaciju autohtonih hrvatskih proizvoda: Dalmatinski, Krčki i Drniški pršut, Slavonski kulen, Paški sir, maslinova ulja i masline, bučine sjemenke, bučino ulje i drugo.

Croatian Gastronomy Exhibition – Fine Wines

Ovaj program ima fokus na bogatu vinsku kartu hrvatske. Prezentiranje i kušanje vina iz različitih regija Hrvatske vodi certificirani predavač od strane jedne od svjetski najpoznatijih vinskih škola, Wine&SpiritEducation Trust.

  • Broj polaznika: 2 - 16
  • Trajanje: 2 sata

Radionice

MAKEDONIJA - Kulinarska radionica i večera
03.09.2019

Makedonija, tako blizu, a tako daleko... Zemlja sunca i slasnih plodova čija sezona dolazi. Paprike, rajčice, patlidžani... Ako ste ikada bili u Makedoniji znate kakva čudesa od ovih namirnica umiju pripreiti. 

Pridružite nam se na radionici i  učite od vrsnog kuhara, makedonca, Aleksandra Jovanovikja. Uz recepte koje ćemo zajedno kuhati i večerati, Aleks će vam ispričati o načinima kuhanja u Makedoniji, kako je kroz povijest došlo do tradicionalnih recepata, povrću koje se najčešće koristi. Posebnu pažnju posvetit će paprici te ispričati koliko ima vrsta i kako se koja koristi. Na dalje, o patlidžanu i rižinim poljima - da, postoje u Makedoniji!

Uz večeru,  dok guštamo, dogovorit ćemo koja bi nam mogla biti sljedeća tema:  ajvar , ljutenice. vrste pindjura i ostali mali miljun namaza što svježih što kao zimnica ... Mljac!

 

Zajednički kuhamo i večeramo:

Turli tava 

Pinđjur

Malidžano

Sarmice u lozovom listu

Taratur

Zapečene ljute papričice sa češnjakom peršinom i balzamičnim octom od nara

Nafora - Zapečene kockice crnog kruha sa bukovcem i naribanim sirom

 

Svi polaznici dobivaju dva dara: Diplomu i recepte!

 

Informacije

Kada:  3.9.2019. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena


Cijena pojedine radionice: 550 kn

Popust za rane prijave45%(do 3 dana prije radionice/ Iznos: 300kn)

Popust 50% za prijave u paruili dolazak na 2 radionice unutar ciklusa (Iznos 550kn)
 

Potrebna je uplata minimalno 3 dana prije održavanja radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr (priložiti potvrdu o uplati).

Moguće platiti u ratama. Posljednja rata treba biti uplaćena 3 radna dana prije tečaja.

 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Naziv radionice
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
 

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju!

Prošle radionice
© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466