Ožujak 2020.
01.03.
31.03.
Ciklus radionica
Svakodnevno
9.
Radionica
09.03.2020
12.
Radionica
12.03.2020
14.
15.
Radionica
15.03.2020
16.
Radionica
16.03.2020
18.
Radionica
18.03.2020
19.
Radionica
19.03.2020
21.
22.
23.
Radionica
23.03.2020
25.
Radionica
25.03.2020
26.
Radionica
26.03.2020
28.
Ciklus radionica
28.03.2020 do 29.03.2020
29.
Ciklus radionica
28.03.2020 do 29.03.2020
30.
Radionica
30.03.2020
Poklon bon

Javite nam se! Uvijek nam je drago čuti vaša pitanja, ideje, komentare, prijedloge...

Vaš e-mail:
Poruka:
Pošalji
1 + 10 =

Kontakt

  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466

Sjedište

  • Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.
  • Hrvatskih iseljenika 30
  • HR - 21 000 Split
  • Matični broj: 1322699
  • OIB: 44256146678
  • IBAN: HR5023600001101316809

Gdje smo? | Informacije o prijavi

Gdje smo?

Informacije o prijavi

Predbilježba za radionicu je obavezna minimalno dva dana prije održavanja radionice na broj telefona 01 481 4466 ili info@kulturaprehrane.

Uplate (prijavu) je potrebno izvršiti najkasnije jedan dan prije održavanja radionice na:                                                                                                                                                                           

IBAN broj HR5023600001101316809,
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, Zagreb
Opis plaćanja: ime radionice;
Poziv na broj: OIB platitelja

Uplata akontacije (koja ovisi o cijeni radionice) smatra se prijavom na radionicu. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije radionice, akontacija je bespovratna. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se akontacije vraćaju.

Hrana kao...

Radionice

FRANCUSKA - Kulinarska radionica i večera
31.03.2020

Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!

Pridružite nam se na francuskoj gozbi...

 Putujemo Francuskom  kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!

Jelovnik:

Piletina u crnom vinu

Juha Vichyssoise

Quiche Lorraine

Pileća pašteta

Francuska čokoladna torta 

Svi polaznici dobivaju dar: diplomu &  recepte!

 

   Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!

 

Informacije

          Voditelji: Anja Bajt  / Tanja Pastuović Klaić / Anita Kozina 

            Kada: 31.3.2020. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 550kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (300kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (550kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

 

Podaci za uplatu
 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
 

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466