Lipanj 2022.
01.06.
30.06.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
1.
Radionica
01.06.2022
2.
Radionica
02.06.2022
4.
Radionica
04.06.2022
8.
Radionica
08.06.2022
10.
Ciklus radionica
25.06.2022 do 10.06.2022
13.
Radionica
13.06.2022
15.
Radionica
15.06.2022
20.
Radionica
20.06.2022
21.
Radionica
21.06.2022
23.
Radionica
23.06.2022
25.
Ciklus radionica
25.06.2022 do 10.06.2022
27.
Radionica
27.06.2022
29.
Radionica
29.06.2022
30.
Radionica
30.06.2022
Poklon bon

Javite nam se! Uvijek nam je drago čuti vaša pitanja, ideje, komentare, prijedloge...

Vaš e-mail:
Poruka:
Pošalji
5 + 4 =

Kontakt

  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466

Sjedište

  • Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o.
  • Hrvatskih iseljenika 30
  • HR - 21 000 Split
  • Matični broj: 1322699
  • OIB: 44256146678
  • IBAN: HR5023600001101316809

Gdje smo? | Informacije o prijavi

Gdje smo?

Informacije o prijavi

Predbilježba za radionicu je obavezna minimalno dva dana prije održavanja radionice na broj telefona 01 481 4466 ili info@kulturaprehrane.

Uplate (prijavu) je potrebno izvršiti najkasnije jedan dan prije održavanja radionice na:                                                                                                                                                                           

IBAN broj HR5023600001101316809,
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, Zagreb
Opis plaćanja: ime radionice;
Poziv na broj: OIB platitelja

Uplata akontacije (koja ovisi o cijeni radionice) smatra se prijavom na radionicu. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 2 dana prije radionice, akontacija je bespovratna. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se akontacije vraćaju.

Hrana kao...

Radionice

Cjelodnevna škola kuhanja
25.06.2022 do 10.06.2022

Cjelodnevna Škola kuhanja

Ideja Škole kuhanja je kroz jednodnevno druženje naučiti:

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 

- izdada 12+ recepata

Teme:

1. Domaća tjestenina i umaci 
2. Jela „na žlicu“ 
3. Bijelo meso 
4. Crveno meso 
5. Riba i plodovi mora 
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani) 

Recepti:

1. juha – krem od brokule

2. gulaš

3. domaća tjestenina –siroki rezanci

4. umaci za tjesteninu – ragu 

5. pileća rolada

6. pečena krilca

7. lungić i začini

8. riba iz škartoca s povrćem

9. irski soda kruh

10. focaccia

11. hummus

12. pileća pašteta 

 

Voditeljica: Darko Debić 

Kada:  25.6.2022.  /10:00-16:00h


Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
 

Cijena: Cijena za radionicu  je 1150kn

Popust za kupljenu Cjelodnevnu školu slastica i kuhanja  (paket)  ili dolazak u paru na jednu od cjelodnevnih škola: 2000kn

 

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

9.7. Škola kuhanja

Ideja Škole kuhanja je kroz jednodnevno druženje naučiti:

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino
- izdada 12+ recepata

Teme:

1. Domaća tjestenina i umaci 
2. Jela „na žlicu“ 
3. Bijelo meso 
4. Crveno meso 
5. Riba i plodovi mora 
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani) 

Recepti:

1. juha – krem od brokule

2. gulaš

3. domaća tjestenina –siroki rezanci

4. umaci za tjesteninu – ragu i aglio olio

5. pileća rolada

6. pečena krilca

7. lungić i začini

8. rižoto lignje

9. riba iz škartoca s povrćem

10. brokula s kvinojom

11. irski soda kruh

12. focaccia

13. hummus

14. pileća pašteta 

 

Voditeljica: Andrea Cukrov / Anja Bajt


Kada: 9.7.2017.  /13:00-19:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1500kn
Popust za prijave do 2 dana ranije 50% Cijena: 750kn
Popust za prijave u paru: po osobi 550kn 

 

UPUTE ZA PLAĆANJE:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola SLASTIČARSTVA / Škola KUHANJA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

 

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Mala škola VINA
27.06.2022
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2022 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466