Lipanj 2020.
01.06.
30.06.
Ciklus radionica
Svakodnevno
4.
Novost
04.06.2020
Poklon bon

NOVOSTI

#kuhamdoma 64. Kremasta juha od buče sa đumbirom i kokosovim vrhnjem
04.05.2020

Kremasta juha od buče sa đumbirom i kokosovim vrhnjem by Nina

Potrebno:


1 buča
1 manji krumpir
Pola glavice luka
Maslinovo ulje
Voda
Sol
Cimet
Muškati oraščić
Svježi đumbir
Kokosovo vrhnje
Kiselo vrhnje
Bučino ulje

*Po želji vegeta
 

Postupak:

Prodinstati luk na maslinovom ulju, dodati na kocke narezanu buču jedan manji krumpir i podliti vodom i kuhati cca pola sata. Dodati vrlo malo svježeg đumbira i smiksati buču i krumpir u kremastu juhu, začiniti sa malo soli (po želji vegete), pola žličice cimeta i pola žličice mljevenog muškatnog oraščića. Umješati kokosovo vrhnje i sve dobro promješati. Poslužiti sa kiselim vrhnjem i bučinim uljem. Domaći pirov kruh i juhica od buče...savršena večera

 

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite na Instagramu https://www.instagram.com/familyfoodcooking/

 

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

 

#kulturaprehrane #kuhamdoma

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466