Lipanj 2020.
01.06.
30.06.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Poklon bon

NOVOSTI

#kuhamdoma 73. Raženi domaći kruh
11.05.2020

Raženi domaći kruh.


Postupak kao uvijek, pomješati vrećicu suhog kvasca sa malo mlake vode, ostaviti 5 min, dodati pola kg (po potrebi još dodati) brašna i 1 dcl maslinovog ulja (može i suncokretovo), zamijesiti tijesto ručno, pokriti krpom i ostaviti da se diže barem 1 sat, na toplom.

Izvaditi na pobrašnjenu podlogu, premijesiti lagano, oblikovati po želji i u pećnicu 40 min cca na 200 stupnjeva celzijusa.

 …

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite na Instagramu https://www.instagram.com/familyfoodcooking/
 

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466