Prosinac 2020.
01.12.
31.12.
Ciklus radionica
Svakodnevno
1.
Ciklus radionica
27.11.2020 do 04.12.2020
2.
Radionica
02.12.2020
Ciklus radionica
27.11.2020 do 04.12.2020
3.
Ciklus radionica
27.11.2020 do 04.12.2020
4.
Ciklus radionica
27.11.2020 do 04.12.2020
7.
Radionica
07.12.2020
13.
Radionica
13.12.2020
14.
Radionica
14.12.2020
16.
Radionica
16.12.2020
17.
Radionica
17.12.2020
21.
Radionica
21.12.2020
Poklon bon

NOVOSTI

#kuhamdoma 73. Raženi domaći kruh
11.05.2020

Raženi domaći kruh.


Postupak kao uvijek, pomješati vrećicu suhog kvasca sa malo mlake vode, ostaviti 5 min, dodati pola kg (po potrebi još dodati) brašna i 1 dcl maslinovog ulja (može i suncokretovo), zamijesiti tijesto ručno, pokriti krpom i ostaviti da se diže barem 1 sat, na toplom.

Izvaditi na pobrašnjenu podlogu, premijesiti lagano, oblikovati po želji i u pećnicu 40 min cca na 200 stupnjeva celzijusa.

 …

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite na Instagramu https://www.instagram.com/familyfoodcooking/
 

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466