Prosinac 2020.
01.12.
31.12.
Ciklus radionica
Svakodnevno
1.
Ciklus radionica
27.11.2020 do 04.12.2020
2.
Radionica
02.12.2020
Ciklus radionica
27.11.2020 do 04.12.2020
3.
Ciklus radionica
27.11.2020 do 04.12.2020
4.
Ciklus radionica
27.11.2020 do 04.12.2020
7.
Radionica
07.12.2020
13.
Radionica
13.12.2020
14.
Radionica
14.12.2020
16.
Radionica
16.12.2020
17.
Radionica
17.12.2020
21.
Radionica
21.12.2020
Poklon bon

NOVOSTI

#kuhamdoma 74. RAW Cheesecake s Jagodama
16.05.2020

RAW Cheesecake s Jagodama

RECEPT

Sastojci (1 mini torta, promjer 12 cm):


Biskvit

1 čaša badema (tostiranih po želji)
1 žlica ribanog kokosa
1 žlica drobljenih kakao zrna
2 žlica sirupa agave
prstohvat soli

Krema


1 čaša namočenih indijskih oraščića
1 dl punomasnog kokosovog mlijeka
1-2 žlica sirupa agave
sok jednog limuna
ribana korica limuna
prstohvat soli
3-4 jagode (po želji)
1 čajna žlica tekuće arome vanilije

Postupak


Biskvit

Sve suhe sastojke stavite u blender i blendajte dok ne postignete željenu teksturu. Možete ostaviti veće komadiće badema ili u potpunosti samljeti do glatke, brašnaste teksture.

Dodajte agavin sirup i rukama miješajte dok se sastojci ne povežu.
Biskvit utisnite rukama u kalup za tortu.
Stavite u zamrzivač na dvadesetak minuta ili dok ne napravite kremu.

Krema

Sve sastojke stavite u blender i blendajte dok ne dobijete gustu, glatku kremu.
Kremu istresite u kalup, preko biskvita.
Stavite u zamrzivač na barem sat vremena.

Prije posluživanja, smrznutu tortu ostavite da se kratko odmrzne.

 

 

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite na Instagramu https://www.instagram.com/happyveganplates/
 

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma  

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466