Lipanj 2021.
01.06.
30.06.
Ciklus radionica
Svakodnevno
1.
Radionica
01.06.2021
7.
Radionica
07.06.2021
9.
Radionica
09.06.2021
12.
Radionica
12.06.2021
14.
Radionica
14.06.2021
16.
Radionica
16.06.2021
23.
Radionica
23.06.2021
26.
28.
Radionica
28.06.2021
30.
Radionica
30.06.2021
Poklon bon

NOVOSTI

Online škola - Francuska kuhinja
05.06.2020

Družimo se tijekom 14 dana, radimo 6 recepata, na kraju dobijete dar, diplomu i imate priliku osvojiti nagradu! Pripremite jela onda kada Vam odgovara i podijelite s ukućanima, a sve u udobnosti svoje kuhinje uz video materijale, savjetovanja na online-platformama i stalnu podršku stručne voditeljice & velike obožavateljice francuske kuhinje Anje Bajt – Anja kuha :)


> Uživajte u učenju novih jela iz udobnosti svog doma
> Tijekom tečaja imate stalnu podršku voditelja i drugih polaznika
> Jela pripremate kada imate vremena za to i sve pripremljeno možete podijeliti s ukućanima
> Izazov, nagrade i kontinuirana komunikacija dodatno motiviraju na pripremu i učenje
> Kroz pitanja u grupi te live savjetovanja saznajete točno ono što trebate
> Uz sve to, tu je nekoliko dodatnih vrijednosti: diploma, 2 dara Centra za kulturu prehrane i mogućnost osvajanja vrijedne nagrade

 

ŠTO SVE DOBIJETE KAO POLAZNIK?

1. PDF knjižica Francuska kuhinja

Priručnik za tečaj koji pokriva teme:
- uvod u francusku kuhinju

- 6 recepata
• Piletina u crnom vinu
• Juha Vichyssoise
• Quiche Lorraine
• Pileća pašteta
• Francuska čokoladna torta

- popis potrebnog posuđa i opreme
- Tips n' tricks uz svaki recept
- Videi Tips n' tricks za svaki recept gdje voditeljica u nekoliko minuta govori proces i savjete te proći proces svim važnim stvarima oko pripreme koja će svima, uz live savjetovanja i pitanja-odgovore u grupi, osigurati uspješnu pripremu


U grupi ćemo svaka dva dana objaviti video sa tips & tricks za jedan recept (video gdje voditeljica u nekoliko minuta govori proces i savjete te proći proces svim važnim stvarima oko pripreme)
U komentarima tog videa možete postaviti pitanja u bilo kojem trenutku tijekom tečaja, a također i na Live savjetovanju taj tjedan. Recept pripremate kada Vama odgovara. Sav sadržaj ostaje u grupi te mu možete pristupiti bilo koji dan.

Detaljni raspored na dnu!


2. PRISTUP GRUPI PODRŠKE S VODITELJICOM

Tijekom i nakon radionice imate pristup zatvorenoj grupi na Facebooku "Francuska kuhinja"

- u grupi se upoznajete s drugima te dijelite iskustva i dojmove
- u grupi objavljujete svoje uratke
- SVAKODNEVNO imate podršku polaznika i voditelja/ice
- voditelj/ica radionice odgovara na sva Vaša pitanja na kraju svakog dana.

U grupi sudjelujete koliko želite, a fotografije objavljujete ako želite priliku osvojiti poklon paket  Više u nastavku!

3. LIVE KUHANJE - BONUS 6. RECEPT

Uz 5 recepata, dobivate još 6. bonus recept!
Voditeljica će LIVE pripremati dodati recept koji Vam šaljemo ranije te ga, ako hoćete, možete isprobati ranije.
Nakon live kuhanja šaljemo i ovaj BONUS recept te snimku live kuhanja.

4. LIVE SAVJETOVANJE X 2 sata

Dva live savjetovanja u trajanju od sat vremena održati će se krajem prvog i drugog tjedna.
Biti će organizirani na platformi za online sastanke, a moći ćete komentirati i pitati u živo voditeljicu bilo što. Također, pitanja i teme koje Vas zanimaju možete javiti i ranije te će voditeljica prema tome pripremiti sat 

5. DIPLOMA

Svi polaznici koji su pripremili i u grupi objavili barem 2 od 6 jela dobivaju diplomu na kućnu adresu :)
"Provjera" se događa tako da se u FB grupu postaju fotografije pripreme jela.
Predzadnji dan tečaja je posljednja prilika za objavu pripremljenih recepata.


6. DVA DARA za sve polaznike!

Svi polaznici dobivaju 2 DARA Centra za kulturu prehrane:

- 10% za rane uplate
- 10% na kupovinu poklon - bona za kulinarske radionice u Centru za kulturu prehrane
(iskoristivost do daljnjeg)

7. NAGRADA - POKLON PAKET!

Jedan polaznik ili polaznica osvojiti će nagradu u obliku POKLON PAKETA!
Grupa će odabrati osobu koja je najviše zaslužila nagradu svojim angažmanom i objavama u grupi.

Nagrada će biti najavljena na početku tečaja, a sastojat će se od nekoliko prehrambenih proizvoda i popusta na kupovinu kod naših partnera ( Tvornica zdrave hrane, Fisherija, Vivat fina vina, Mini mljekare Veronika, Purex itd.)

...


Veselimo se druženju!

CIJENA
Samo ovom prilikom, promo cijena za našu prvu on-line školu s 45% popusta je 150kn
Za rane uplate do 11.6. darujemo dodatnih 10% popusta – cijena 135kn
Podaci za uplatu u nastavku.

RASPORED

11.6. Rok za rane prijave - Promo cijena + 10% popusta: 135kn
15.6. Rok za prijavu – Promo cijena 150kn

15.6. Mail dobrodošlice sa svim informacijama i pristupom u grupu.

Tjedan 1.

16.6. / 9:00h Video post „Francuska kuhinja“
16.6. / 9:00h Video post Tips & Tricks: Piletina u crnom vinu
18.6. / 9:00h Video post Tips & Tricks: Juha Vichyssoise
20.6. / 9:00h Video post Tips & Tricks: Quiche Lorraine

20.6. / 18:00 – 19:00h Live savjetovanje


Tjedan 2.

22.6. / 9:00h Video post Tips & Tricks: Pileća pašteta
24.6. / 9:00h Video post Tips & Tricks: Francuska čokoladna torta
26.6. / 18:00h Live kuhanje s voditeljicom – Bonus recept!

27.6. / 9:00 – 10:00h Live savjetovanje

27.6. Posljednje objave vaših izvedbi recepata.
28.6. Dodjela diploma


PRIJAVE

Za prijavu je potrebno uplatiti iznos i poslati mail s potvrdom o uplati ili fotografijom uplatnice na info@kulturaprehrane.hr

Dobit ćete mail potvrde primitka uplate te 15.6. navečer mail s informacijama u vezi pristupa u grupu i drugim detaljima.

Uplate je potrebno izvršiti prema podacima:
IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: ONLINE ŠKOLA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Napomene

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Za sva pitanja slobodno nam se javite putem 091 481 4466
Veselimo se druženju!

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2021 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466