Dragi naši,
Nakon podulje stanke, ponovno se družimo, učimo i uživamo u našoj kuhinji :)
Posebne napomene
- Maksimalan broj polaznika po radionici je 10.
- Centar za kulturu prehrane provesti će dezinfekciju prije svake radionice i to površina u prostoru u kojem se okupljamo prije radionice te radnih površina u kuhinji.
- Po dolasku, polaznici potpisuju izjavu o tome da posljednja dva tjedna nisu bili u kontaktu sa zaraženom osobom, da će slijediti ove napomene te da, uz navedene mjere koje Centar za kulturu prehrane održava za sigurnost svih polaznika, sudjelovanju na vlastitu odgovornost.
- Zbog evidencije i moguće potrebe, evidentiramo sve prisutne upisivanjem imena, prezimena, maila i kontakt telefona. Navedene podatke CKP arhivira isključivo radi mogućnosti dolaska do svih prisutnih ukoliko nastane epidemiološki važna situacija.
- Kao i do sada, obavezno je pranje ruku prije radionice. Uz to, prije ulaska u kuhinju obavezna je dezinfekcija ruku. U slučaju izlaska iz kuhinje, obavezna je ponovna dezinfekcija ruku pri ulasku u prostor.
Pogledajte koja sredstva koristimo za dezinfekciju:

Tijekom radionice:
- Polaznici trebaju donijeti i nositi zaštitnu masku
- Koriste jedan set pribora za jelo i čašu za vlastitu upotrebu, a po potrebi ih peru.
- Hrana koja se pripremi trebala bi se konzumirati na radionici
- Dodatne specifične napomene u vezi pojedinih radionica voditelji će dati na samoj radionici te se potrebno i njih pridržavati.
Računamo na vašu savjesnost i odgovornost te zahvaljujemo na razumijevanju za ove uvjete koje smo kreirali u želji da vam što prije osiguramo „prave“ kulinarske radionice, a i osiguramo sigurnost za sve.
Za sva pitanja slobodno nam se javite na info@kulturaprehrane.hr ili 091 481 4466.
Veselimo se ponovnom druženju!
Centar za kulturu prehrane