Rujan 2023.
01.09.
30.09.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
7.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
8.
Radionica
08.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
9.
Radionica
09.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
11.
12.
13.
15.
Radionica
15.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
16.
Radionica
16.09.2023
Radionica
16.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
19.
20.
21.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
22.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
22.09.2023
23.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
23.09.2023
Radionica
23.09.2023
25.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
25.09.2023
26.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
26.09.2023
29.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
29.09.2023
Poklon bon

NOVOSTI

#kuhamdoma 129. Crumble s breskvama
15.07.2020

Crumble s breskvama

110 g heljdinog brašna
15 g chia sjemenki
20 g crnog sezama (malo samljeti da se usitni)
prstohvat soli
50 g kokosovog ulja
4 breskve
1 veća banana
~šaka kupina
1/2 žličice kardamoma u prahu

Sve suhe sastojke pomiješati i dodati hladno kokosovo ulje. Kokosovo ulje rukama utrljajte u brašno da dobijete mrvičastu smjesu. Mrvice stavite na hlađenje, oko pola sata.
Voće narežite i pomiješajte s kardamomom i rasporedite u kalup za pečenje. Na voće stavite hladnu mrvičastu smjesu, lagano utisnite i stavite peći na 180°. Kad je gornji sloj pečen izvadite van. Jedite vruće uz sladoled ili hladno (isto uz sladoled, jer možete!). :)


Sladoled:
1 velika banana
150 g kokosovog jogurta

Bananu narežite na ploškice i zamrznite. Zamrznutu bananu izblendajte s kokosovim jogurtom u glatku smjesu. Ako je sladoled premekan stavite ga u škrinju da se stisne do željene teksture.

 

 

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite na https://www.instagram.com/ana.gregl/

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2023 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466