Napravite tortu kod kuće i dekorirajte ju kao profesionalac. Na radionici ćemo učiti kako izraditi i ukrasiti tortu kremom, kako koristiti gancehe za dekoraciju, izrađivat ćemo jednostavne cokoladne dekoracije, naučit ćemo kako voćem te raznim drugim tehnikama dekorirati tortu kako bi izgledala neodoljivo
Tijekom radionice biti će predstavljeno sto je sve potrebno osigurati za izradu i dekoriranje torte, kako napraviti kremu koja će uvijek ispasti odlično te kako uz pomoć dresir vrećica i raznih nastavaka možemo dekorirati tortu, izrađivat ćemo jednostavne čokoladne dekoracije. Tijekom radionice učit ćemo također tehnike bojanja krema jestivim bojama kako koristiti gotove ukrase za tortu.
Tijekom radionice ćete naučiti:
-
Kako napraviti i obojati swiss meringue buttercream
-
Izrada dekoracija uz korištenje dresir vrećice
-
Kako jednostavan prbor za jelo koristiti za dekoriranje torte
-
Kako ganache koristiti za dekoraciju (drip cake)
-
Izrada jednostavnih čokoladnih dekoracija
-
Kako pripremiti voće za ukrašavanje torte
Recepti koje pripremamo:
-
Swiss Meringue Buttercream
-
Ganache tamna čokolada (drip cake)
-
Bjela čokolada i bojanje (drip cake)
-
Različiti ukrasi od čokolade i stilovi ukrašavanja
O voditeljici
Natalija Jagunić je nakon 19 godina bogate karijere, bankarstvo zamijenila dijametralno suprotnom djelatnošću - kreativnim slastičarstvom. Danas se bavi izradom vrhunskih i profinjenih francuskih slastica u svojoj slastičarni Kiša slatkiša, a uz to je i predavačica slastičarstva na međunarodnom kulinarskom institutu Kul IN.
Brend je 2018. osmislila pastry chef Natalija Jagunić koja je 2017. godine odlučila iz temelja promijeniti svoju dugogodišnju uspješnu karijeru direktorice u banci ovom kreativnijom – slastičarskom. Hobi je postao njena profesija, a smjer koji je odabrala francusko slastičarstvo bio je, kako i sama kaže, najbolja životna poslovna odluka koju je donijela.
Danas se bavimo proizvodnjom jedinstvenih, ekskluzivnih i profinjenih francuskih slastica, te sirovih, veganskih i bezglutenskih slastica po narudžbi. Uz to je Natalija od 2021. godine predavačica slastičarstva na prestižnom Međunarodnom kulinarskom institutu Kul IN gdje je i sama završila francusko slastičarstvo nekoliko godina ranije.
Informacije
Voditeljica: Natalija Jagunić
Kada: 10.6.2023. / 10-14:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena: Cijena za radionicu je 527HRK / 70 EUR*
Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 896 HRK / 119 EUR*
* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.
NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Veselimo se druženju!