Rujan 2019.
01.09.
30.09.
4.
Ciklus radionica
19.07.2019 do 04.09.2019
9.
Ciklus radionica
09.09.2019 do 13.09.2019
13.
Ciklus radionica
09.09.2019 do 13.09.2019
16.
Radionica
16.09.2019
18.
19.
20.
Radionica
20.09.2019
23.
Radionica
23.09.2019
28.
Radionica
28.09.2019
30.
Radionica
30.09.2019
Poklon bon

Tim

Ana, Anja i Vanja.

Da, uistinu se tako zovemo :)

Vjerujemo u sretne slučajnosti. Uz slučajnu lijepu kombinaciju naših imena, slučajno sve tri volimo pojesti finu hranu, čuti dobar savjet, saznati zrnce korisnog znanja te se dobro družiti za stolom. Vjerujemo da je puno lijepog pred nama. Jer odvažne smo, a sreća prati odvažne.

Ana Marušić Lisac

Ana je kreirala Centar za kulturu prehrane. Prvo u mislima, a onda i u fizičkoj realnosti. Postavila viziju i još puno toga te dala Anji i Vanji uzde u ruke...

Kako vidite, poduzetnica je. Uz to, vjerujte nam i vrlo domišljata i šarmantna, pa smo strpljivi kad nam kaže, već 52. put ;), da će dostaviti svoj kratki opis. Budite i vi, jer hoće :)

Vanja Varga

Vanja je psihologica i health coach koja jako voli kuhati. Interesi? Ljudi i hrana... Sklonosti, navike, običaji, druženja. Zašto toliko volimo slatko i masno? Kako je moguće uživati u hrani i ostati zdrav? Zašto se „u društvu najbolje jede“? Kako se zdravo hraniti, a ne osjećati se uskraćeno? Kako u kuhinji skuhati bolje timske odnose? I tako u nedogled :)

Za što ćete tražiti Vanju? Za individualnu i grupnu podršku u području health coachinga i promjena životnog stila. Za najfiniji team – building ikada te konzultacije za „zdraviji život“ u firmi. Voditelj je Centra. Voli dobro društvo i dobru hranu.

Anja Bajt

Prije nekoliko godina pokrenula gastro blog Sweetheart  i od tada se ne miče iz kuhinje. Bavi se prvenstveno slastičarstvom, a u pripremi hrane zadivljuje ju točna i precizna upotreba sastojaka, kreativnost u kombiniranju namirnica, boja i okusa.  Redovito sudjeluje u brojnim intervjuima, kulinarskim radionicama, a njezini recepti se nalaze i na portalima poput Gastro.hr, Zadovoljna.hr i td.
U Centru za kulturu prehrane bavi se organizacijom i održavanjem kulinarskih radionica, gastro promocijama i marketingom.

Hrana kao...

Radionice

Mala škola kave
23.09.2019

MALA ŠKOLA KAVE

Potrebna vam je šalica, dvije, tri kave za razbuđivanje?

Mala škola kave naučit će vas pripremati svoj omiljeni napitak pomoću džezve, moke, french pressa, AeroPressa Harija V60. Učit ćemo kako najbolje pripremiti svaku od spomenutih metoda pripravljanja kave kako biste kasnije, kod kuće ili u uredu, mogli skuhati kavu kao da vam ju je napravio profesionalni barista.

Tijekom radionice ujedno saznajte odakle potječe kava, koje su njene glave vrste, kako se sadi, uzgaja, kakve sve okuse može imati, kako pravilno kupovati i skladištiti kavu te druge zanimljivosti koje će vam ispričati voditelj radionice, aktualni državni prvak u AeroPressu i profesionalni barista Dejan Ganžulić.

Radionica je namjenjena svima, od početnika pa do onih koji već godinama kuhaju kavu na razne načine, ali su željni isprobati nove trikove.

Prije radionice:

Preporučujemo da ne konzumirate previše kave prije dolaska jer je ćete isprobavati različito pripremljene kave na radionici.

 

Tko vodi radionicu:

Dejan Ganžulić je certificirani barista i vlasnik tvrtke Imperija kave koja se bavi prodajom kave i opreme za kavu, edukacijama i konzultacijama. Ujedno je vlasnik coffee shopa Kavantura (Horvaćanska 23A) te glavni organizator festivala kave Zagreb Coffee Break (24. i 25.5. na Zagrebačkom Velesajmu). Dejan je svoje iskustvo stjecao više od deset godina radeći najfinije kave u Zagrebu, školovao se u inozemstvu, radio na najvećim europskim sajmovima kave te organizirao latte art natjecanja i radionice kave.

 

Informacije

Kada:  23.9. 31.9. 2019. / 18-21h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena


Cijena pojedine radionice: 550 kn

Popust za rane prijave45%(do 3 dana prije radionice/ Iznos: 300kn)

Popust 50% za prijave u paruili dolazak na 2 radionice unutar ciklusa (Iznos 550kn)
 

Potrebna je uplata minimalno 3 dana prije održavanja radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr (priložiti potvrdu o uplati).

Moguće platiti u ratama. Posljednja rata treba biti uplaćena 3 radna dana prije tečaja.

 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Naziv radionice
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
 

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju!

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466