Listopad 2020.
01.10.
31.10.
Ciklus radionica
Svakodnevno
6.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
7.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
8.
Radionica
08.10.2020
9.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
10.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
10.10.2020
12.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
12.10.2020
13.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
13.10.2020
14.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
15.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
15.10.2020
17.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
19.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
19.10.2020
20.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
21.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
21.10.2020
22.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
23.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Ciklus radionica
23.10.2020 do 27.09.2020
26.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
26.10.2020
27.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
28.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
28.10.2020
29.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
30.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
31.
Radionica
31.10.2020
Poklon bon

Radionice

Plant-Based prehrana za aktivne i sportaše
22.10.2020

VAŽNO: Molimo Vas obavezno pročitajte napomene u vezi sudjelovanja OVDJE.

 

Pridružite nam se na ovoj odličnoj radionici namijenjenoj prvenstveno aktivnim ljudima, sportašima i aportašima amaterima, no i svima koji žele naučiti nešto više o plant-based prehrane.

Ono što ćete na radionici naučiti su: tehnike pripremanja tofua i slanutka, zatim spoznaju da je ova cijela prehrana jako ukusna i zasitna, a opet nije teška, nego je lako probavljiva. Isto tako, uvidjet će da su ova jela prepuna energije koja im je dostatna za izdržavanje čak i ekstremnih napora.

 

6 recepata koje zajednički pripremamo i degustiramo:

- tortilje s pečenim tofuom, namazom od avokada (guacamoleom) i salatom (ili s brzo ukiseljenim povrćem)

- raw energetske kuglice

- gulaš od gljiva, slanutka i povrća

- curry od dimljenog tofua, leće, povrća, kokosovog mlijeka+riža

- okruglice (ćufte) od leće i gljiva u umaku od rajčice sa tjesteninom

- pečeni slanutak, bulgur s mrkvom i pečeni patlidžan

Prva dva recepta (tortilje i energetske kuglice) bi bila jela za jesti tijekom aktivnosti (utrke) jer su nešto što je praktično za nositi, težinski lagano, a prepuno energije i okusa. Sljedeća dva (gulaš i curry) su nešto što savršeno odgovara nakon aktivnosti - na žlicu je, toplo i ukusno i zasitno. Zadnja dva recepta (ćufte i pečeni slanutak) su nešto što se može jesti prije aktivnosti obzirom na laku probavljivost, lakoću pripreme i zasitnost.

Svi polaznici dobivaju dar: diplomu &  recepte te BON na 10% u Tvornici zdrave hrane (iskoristiv do 30.8.2020.)

 

VAŽNO: Molimo Vas obavezno pročitajte napomene u vezi sudjelovanja OVDJE. Detalji prijave u nastavku.

 

Voditelj o sebi kaže...

Moje ime je Matei, iz Zagreba sam i već dugo imam strast prema kuhanju. Od 2019. godine prešao sam na plantbased prehranu, te sam tad odlučio dijeliti svoju strast s drugima. To radim preko Instagrama (@plantbasedfulloftaste) i preko svoje web stranice (plantbasedfulloftaste.com)

Prelazak na ovu prehranu je jako jednostavan jer se otvara potpuno novi svijet mogućnosti u pogledu namirnica, začina, okusa. Svako jelo ima svoju priču, svaka namirnica ima svoju ulogu. Ne postoji 'dosadno' jelo, postoji uvijek nešto novo, nešto neotkriveno.

U slobodno vrijeme se bavim trail trčanjem, te sam dosad sudjelovao na nekoliko 'duljih' utrka preko 50km, a zadnje što bih istaknuo je Highlander Velebit, utrka od 104km duž Velebita. Potonju sam odradio u potpunosti na plantbased prehrani i dodatno si potvrdio sve prednosti ove prehrane. Te prednosti su izdržljivost, više snage i energije, lakoća kretanja, nepostojanje oscilacija u količini snage potrebne za takve napore.

Svoja znanja i vještine odlučio sam dijeliti na kulinarskim radionicama gdje mi je cilj prikazati glavne odlike ove prehrane. To su jednostavnost pripreme, zasitnost obroka, raznolikost kombiniranja namirnica te bogatstvo okusa i mirisa. Smatram da će vlastitim iskustvom svatko od nas uvidjeti da zna i može, da ne postoji nemoguće u kuhinji i upravo zato, radionica je ta koja pruža mogućnost spajanja teoretskog i praktičnog dijela u kuhanju.

 

Informacije

          Voditelji: Matei Negovetić 

            Kada:  22.10.2020. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 550kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (300kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (550kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

 

Podaci za uplatu
 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
 

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

WSET Level 2 - Award in Wines
23.10.2020 do 27.09.2020
Mala škola PIVA
26.10.2020
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466