Studeni 2018.
01.11.
30.11.
5.
Radionica
05.11.2018
7.
Radionica
07.11.2018
12.
Radionica
12.11.2018
15.
Radionica
15.11.2018
19.
Radionica
19.11.2018
24.
25.
Radionica
25.11.2018
26.
Radionica
26.11.2018
Poklon bon

Radionice

Od mora do stola: Zdravi & brzi recepti s konzerviranom tunom, skušom, inćunima i srdelama
31.03.2015 do 02.04.2015

Zanima vas kako u prehranu uklopiti niskokaloričnu hranu koja se lako i brzo priprema, a pristupačna je cijenom? Pridružite nam se na radionicama o ribi 23.3. – 2.4. od 18-20h

Ribe su najzdraviji i pristupačan obrok koji bi trebao činiti temelj naše prehrane. Uz partnere Mardešić, saznajte zašto je riba toliko korisna za naš organizam, kako prepoznati i odabrati svježu ribu te kako pripremiti zamamna i zdrava jela od svježe i konzervirane ribe.  Postanimo riboljupci uz Mardešić!

Kada?

 31.3.-1.4. od 18-20h, 02.04  10-12h.


Prednosti konzerviranog

  • nutritivne vrijednosti konzervirane ribe: zašto su kvalitetan izbor? 
  • pristupačnost i laka priprema 
  • karakteristike sardine, tune, skuše, inćuna u konzerviranom obliku (masne kiseline) 
  • radionica u kuhinji priprema jela s ribom iz konzerve

 

Cijena

Cijena za dvosatnu radionicu je 180kn.

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Radionica riba
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

 

Prijavite se na info@kulturaprehrane.hr ili na broj: 091 481 44 66

Škola Kuhanja 2.
15.11.2018
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463