Studeni 2021.
01.11.
30.11.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
6.
Radionica
06.11.2021
8.
Radionica
08.11.2021
10.
13.
15.
Ciklus radionica
15.11.2021 do 15.10.2021
17.
Radionica
17.11.2021
20.
Radionica
20.11.2021
22.
Radionica
22.11.2021
26.
Ciklus radionica
26.11.2021 do 28.11.2021
27.
Ciklus radionica
26.11.2021 do 28.11.2021
28.
Ciklus radionica
26.11.2021 do 28.11.2021
29.
Radionica
29.11.2021
Poklon bon

Radionice

Tokyo Tuesday - Akademija japanske kuhinje. Radionica 3. Tjestenina
21.04.2015

Kultura tjestenine u zemlji izlazećeg sunca/ Kuhamo: Udon noodles & Mitarashi dango

Japanska jela nisu samo sushi i sashimi, a na radionici ćete upoznati raznovrsnost japanskog kulinarstva, upoznati regionalna jela i pripremiti ih! Kroz jelo će vam se približiti i kulturni aspekti, ove daleke i prijateljske zemlje. Počinjemo s osnovama na koje nadograđujemo specifična znanja, okuse, tajne i vještine. Partner projekta je destinatio tokyo – trgovina izvorne japanske hrane i proizvoda visoke kvalitete.

Na radionica kombiniramo edukaciju o kulturalnim zanimljiviostima japana, kulture stola i običaja vezanim uz hranu te praktično učenje spravaljanja japanske hrane u kuhinji.

 

Tema:  Tjestenina

 

Kulturni uvod: Kultura tjestenine u zemlji izlazećeg sunca 

Radionica u kuhinji:

Udon noodles & Mitarashi dango (Udon - vrsta japanske tjestenine, deblja i posebne teksture)
Dango - slastica od riže
 

Kada:
Utorak, 21.04.2015. /  18 – 20h

Cijena:
Cijena jedne radionice je 250 kn*.

Polaznici radionice ostvaruju popust od 10% na kupovinu u destinatio tokyo – trgovini japanske hrane i proizvoda.

Prijavite se na: info@kulturaprehrane.hr ili na broj: 091 481 44 66

 

*Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb / Opis: Japan XX.XX. (Datum  Radionice) / Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

RAW slastice
29.11.2021
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2021 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466