Ožujak 2019.
01.03.
31.03.
5.
Radionica
05.03.2019
8.
Radionica
08.03.2019
14.
Radionica
14.03.2019
16.
Radionica
16.03.2019
18.
Radionica
18.03.2019
20.
Radionica
20.03.2019
23.
24.
Radionica
24.03.2019
25.
Radionica
25.03.2019
27.
Radionica
27.03.2019
30.
31.
Radionica
31.03.2019
Poklon bon

Radionice

Dođi, vidi, okusi Školu vege kuhinje!
04.09.2015 do 05.09.2015

Besplatne radionice na ZaGeVeGe festivalu 04. i 05.09.2015.

Razmišljaš već neko vrijeme prijeći na vegetarijansku prehranu? Vegetarijanac/ka si i razmatraš veganstvo, no nikako pohvatati kako zamijeniti mlijeko i jaja?  Ili želiš upoznati vegansku kuhinju i time proširiti svoje kulinarsko umijeće?Onda si jedan/na od onih za koje smo kreirali Školu vege kuhinje! 

Posjeti nas na ZeGeVeGe festivalu na dvije besplatne radionice gdje kroz pripremu finih veganskih jela predstavljamo Školu i odgovaramo na sva tvoja pitanja!

  Petak, 04.09.2015., 18h - Fini falafel

Subota, 05.09.2015., 16h - Bezmesne kuglice od tempeha

Škola vege kuhinje počinje 15. listopada u Centru za kulturu prehrane. Sve informacije i program možeš pronaći OVDJE.

Ideja Škole je kroz 10 tematskih radionica naučiti kako jesti i kuhati veganski dakle,  bez namirnica životinjskog podrijetla.  Pod stručnim vodstvom u opuštenoj atmosferizajednički kuhamo više od 40 recepata.

Po radionici pripremamo 4 -5 recepata  i učimo:

-          Kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla

-          Kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla

-          Planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje učinkovito

-          Zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju

-          Praktične savjete i  tips 'n tricks vege kuhanja

 

                    Partneri: Annapurna prirodna hrana i voćarna.hr

Dođi, vidi, okusi Školu vege kuhinje!

Za prijave do 06.09.2015. i tijekom ZeGeVeGe festivala osiguravamo 50% popusta!

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466