Ožujak 2023.
01.03.
31.03.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
1.
2.
Radionica
02.03.2023
6.
Radionica
06.03.2023
8.
Radionica
08.03.2023
11.
14.
Radionica
14.03.2023
15.
Radionica
15.03.2023
20.
Radionica
20.03.2023
22.
Radionica
22.03.2023
25.
Radionica
25.03.2023
27.
Radionica
27.03.2023
29.
Radionica
29.03.2023
Poklon bon

Radionice

Put oko svijeta kroz kuhinju – JAPAN
15.09.2015

Okusi Japan iz prve ruke! Kulinarska radionica sa stručnjakom japanske kuhinje

Otiskujemo se na gastro putovanje kroz svjetske kuhinje put  Japana sa starim prijateljima iz trgovine japanskim specijalitetima Destinatio Tokyo!

Kuha nam dragi Shin Ayukawa, jedan od dvojice vlasnika dućana. Shin i njegov partner, Antonio Jerković (Toni), nakon života i rada u Tokyu i New York-u, odlučili su se na hrvatsku avanturu.

Uočivši „rupu“ u ponudi hrvatske metropole, otvaraju dućan s japanskim prehrambenim namirnicama i drugim japanskim  proizvodima kako bi hrvatima približili zemlju izlazećeg sunca kroz kulturu i kulturu prehrane. Surađuju s  Hrvatsko-japanskim društvom, Veleposlanstvom Japana u RH i aktivni su u različitim projektima povezanim s Japanom. Poznati su i kao naši partneri na kulinarskim radionicama Tokyo Tuesday :)  

Ovaj puta otkrivaju nam gastronomsko srce Japana kroz 5 karakterističnih jela!

Jelovnik:

1. Shiitake juha ( juha od japanskih Shii gljiva)
2. „Sushi“ - norimaki - futomaki i hosomaki (rolice koje svi zovu sushi. Punjenja:  tuna, daikon i povrće)
3. Salata od kineskog kupusa
4. Umeshu - japansko vino od sljive (kušanje)
5. Pravi 100% Wasabi  (napomena: u restoranima i trgovinama dostupan je oko 5% wasabi!)

Svi polaznici dobivaju dar:

diplomu, recepte i 15% popusta* u trgovini Destinatio Tokyo!

 

Kada: 15.09.2015., utorak / 18-20h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 200kn

Popust: 10% za uplate do 13.09.2015. (180kn) 

              15% za dvije kupljene radionice (306kn)

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - JAPAN
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta po radionici je 12.

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

* Popust je potrebno iskoristiti unutar 2 tjedna od održavanja radionice.

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Mala škola VINA
27.03.2023
Prošle radionice