Svibanj 2022.
01.05.
31.05.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
2.
Radionica
02.05.2022
Radionica
02.05.2022
4.
Radionica
04.05.2022
5.
Radionica
05.05.2022
6.
Ciklus radionica
06.05.2022 do 08.05.2022
8.
Ciklus radionica
06.05.2022 do 08.05.2022
9.
Radionica
09.05.2022
12.
Radionica
12.05.2022
14.
16.
Radionica
16.05.2022
18.
Radionica
18.05.2022
19.
Radionica
19.05.2022
21.
23.
Radionica
23.05.2022
25.
Radionica
25.05.2022
26.
Radionica
26.05.2022
28.
Radionica
28.05.2022
Poklon bon

Radionice

Put oko svijeta kroz kuhinju – JAPAN
15.09.2015

Okusi Japan iz prve ruke! Kulinarska radionica sa stručnjakom japanske kuhinje

Otiskujemo se na gastro putovanje kroz svjetske kuhinje put  Japana sa starim prijateljima iz trgovine japanskim specijalitetima Destinatio Tokyo!

Kuha nam dragi Shin Ayukawa, jedan od dvojice vlasnika dućana. Shin i njegov partner, Antonio Jerković (Toni), nakon života i rada u Tokyu i New York-u, odlučili su se na hrvatsku avanturu.

Uočivši „rupu“ u ponudi hrvatske metropole, otvaraju dućan s japanskim prehrambenim namirnicama i drugim japanskim  proizvodima kako bi hrvatima približili zemlju izlazećeg sunca kroz kulturu i kulturu prehrane. Surađuju s  Hrvatsko-japanskim društvom, Veleposlanstvom Japana u RH i aktivni su u različitim projektima povezanim s Japanom. Poznati su i kao naši partneri na kulinarskim radionicama Tokyo Tuesday :)  

Ovaj puta otkrivaju nam gastronomsko srce Japana kroz 5 karakterističnih jela!

Jelovnik:

1. Shiitake juha ( juha od japanskih Shii gljiva)
2. „Sushi“ - norimaki - futomaki i hosomaki (rolice koje svi zovu sushi. Punjenja:  tuna, daikon i povrće)
3. Salata od kineskog kupusa
4. Umeshu - japansko vino od sljive (kušanje)
5. Pravi 100% Wasabi  (napomena: u restoranima i trgovinama dostupan je oko 5% wasabi!)

Svi polaznici dobivaju dar:

diplomu, recepte i 15% popusta* u trgovini Destinatio Tokyo!

 

Kada: 15.09.2015., utorak / 18-20h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 200kn

Popust: 10% za uplate do 13.09.2015. (180kn) 

              15% za dvije kupljene radionice (306kn)

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - JAPAN
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta po radionici je 12.

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

* Popust je potrebno iskoristiti unutar 2 tjedna od održavanja radionice.

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Mala škola ULJA
23.05.2022
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2022 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466