Otiskujemo se na gastro putovanje kroz svjetske kuhinje put Japana sa starim prijateljima iz trgovine japanskim specijalitetima Destinatio Tokyo!
Kuha nam dragi Shin Ayukawa, jedan od dvojice vlasnika dućana. Shin i njegov partner, Antonio Jerković (Toni), nakon života i rada u Tokyu i New York-u, odlučili su se na hrvatsku avanturu.
Uočivši „rupu“ u ponudi hrvatske metropole, otvaraju dućan s japanskim prehrambenim namirnicama i drugim japanskim proizvodima kako bi hrvatima približili zemlju izlazećeg sunca kroz kulturu i kulturu prehrane. Surađuju s Hrvatsko-japanskim društvom, Veleposlanstvom Japana u RH i aktivni su u različitim projektima povezanim s Japanom. Poznati su i kao naši partneri na kulinarskim radionicama Tokyo Tuesday :)
Ovaj puta otkrivaju nam gastronomsko srce Japana kroz 5 karakterističnih jela!
Jelovnik:
1. Shiitake juha ( juha od japanskih Shii gljiva)
2. „Sushi“ - norimaki - futomaki i hosomaki (rolice koje svi zovu sushi. Punjenja: tuna, daikon i povrće)
3. Salata od kineskog kupusa
4. Umeshu - japansko vino od sljive (kušanje)
5. Pravi 100% Wasabi (napomena: u restoranima i trgovinama dostupan je oko 5% wasabi!)
Svi polaznici dobivaju dar:
diplomu, recepte i 15% popusta* u trgovini Destinatio Tokyo!
Kada: 15.09.2015., utorak / 18-20h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr ili 091 481 44 66
Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 200kn
Popust: 10% za uplate do 13.09.2015. (180kn)
15% za dvije kupljene radionice (306kn)
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - JAPAN
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Broj mjesta po radionici je 12.
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
* Popust je potrebno iskoristiti unutar 2 tjedna od održavanja radionice.
Veselimo se druženju i kuhanju :)