Radionice

Naše interaktivne radionice pravo su mjesto za vaše kulinarske podvige! Poput prave male škole učimo, kuhamo, pečemo i zatim – kušamo. Radionice vode kuhari, slastičari, poznati blogeri, nutricionisti i ostali suradnici.

Na radionicama se bavimo tradicionalnom i modernom kuhinjom, slasticama, zdravom hranom i nutricionizmom te pripremamo hranu sa sezonskim namirnicama. Svi polaznici sudjeluju na radionicama koje se održavaju u našoj potpuno opremljenoj kuhinji.

Nadolazeće radionice

Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Savladat ćete tehniku izrade tijesta za gyoze i bao bunse zajedno s njihovim punjenjima.
Curry nije samo jedno jelo, već cijeli spektar okusa, mirisa i kulinarskih tradicija koje se protežu od Indije, Bangladeša, Pakistana, Šri Lanke do Burme, Tajlanda, Malezije, Indonezije, Japana čak i Kariba. Bez obzira na regionalne razlike, curry uvijek nosi toplinu i bogatstvo okusa koje pruža utjehu i zadovoljstvo.
Uz vodstvo nutricionistice otkrit ćete sve o vrstama masnoća, mitovima vezanim za korištenje u svakodnevnoj prehrani, koje masnoće koristiti za kuhanje, koje za hladno serviranje,čitanju deklaracija te izradi namaza, dresinga i energetskih pločica.

Jelena Trbara

Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.
Savladat ćete tehniku izrade tijesta za gyoze i bao bunse zajedno s njihovim punjenjima.
Na radionici učimo tajne savršeno vučenog tijesta i tradicionalnih punjenja.
Ako si ljubitelj korejske hrane imamo pravu radionicu za tebe! Naš Darko veliki je zaljubljenik u korejsku kulturu i na radionici će ti objasniti sve, i još malo više, potrebno za pripremu tradicionalnih korejskih specijaliteta.
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
WOK 101 by Darko Debić aka "Samo jedan griz... Hop na njegov Instagram i sve će vam biti jasno; čovjek zna znanje, iznimno je talentiran, a još više zaljubljen egzotičnu kuhinju i predivne kreacije koje svaki dan neumorno stvara.
Svijet cigara, nosi priče, mirise i trenutke koji traju dulje nego što mislite. Ovo je prva ovakva radionica na kojoj ćete naučiti sve bitno o cigarama, parirati ih uz crno vino i tamnu čokoladu i doživjeti rapsodiju okusa.

Tonči Barišić

Sicilija je puna života, a to se definitivno vidi i u bojama na njihovim tanjurima!
Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće.
Putujemo u Meksiko uz 6 slasnih recepata i neizostavnu tequilu!
Uz vodstvo nutricionistice otkrit ćete sve o učincima šećera, razlikama između dodanih i prirodno prisutnih šećera, o njihovom utjecaju na svakodnevno funkcioniranje organizma. Također naučit ćete razliku među zaslađivačima, kako ih koristiti u praksi, kako primjenjivati nutritivnije alternative koje i dalje zadovoljavaju želju za slatkim te kako smanjiti unos šećera u kuhanju bez gubitka okusa uz primjere recepata.

Jelena Trbara

Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!
Omiljena radionica libanonske kuhinje, dobila je nastavak! Naša voditeljica Amal s korijenima iz Libanona podučit će vas čarima tradicionalnih recepata ove gastronomski bogate zemlje.
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Savladat ćete tehniku izrade tijesta za gyoze i bao bunse zajedno s njihovim punjenjima.

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.