Radionice

Naše interaktivne radionice pravo su mjesto za vaše kulinarske podvige! Poput prave male škole učimo, kuhamo, pečemo i zatim – kušamo. Radionice vode kuhari, slastičari, poznati blogeri, nutricionisti i ostali suradnici.

Na radionicama se bavimo tradicionalnom i modernom kuhinjom, slasticama, zdravom hranom i nutricionizmom te pripremamo hranu sa sezonskim namirnicama. Svi polaznici sudjeluju na radionicama koje se održavaju u našoj potpuno opremljenoj kuhinji.

Nadolazeće radionice

Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!
Omiljena radionica libanonske kuhinje, dobila je nastavak! Naša voditeljica Amal s korijenima iz Libanona podučit će vas čarima tradicionalnih recepata ove gastronomski bogate zemlje.
Putujemo u Španjolsku s velikom ljubiteljicom španjolske kulture i kuhinje Anjom Bajt. 🙂
Savladat ćete tehniku izrade tijesta za gyoze i bao bunse zajedno s njihovim punjenjima.
Tečaj je prikladan za početnike, ali i za napredne vinoljupce i vinoljupke.
Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!
Savladat ćete tehniku izrade tijesta za gyoze i bao bunse zajedno s njihovim punjenjima.
Svijet cigara, nosi priče, mirise i trenutke koji traju dulje nego što mislite. Ovo je prva ovakva radionica na kojoj ćete naučiti sve bitno o cigarama, parirati ih uz crno vino i tamnu čokoladu i doživjeti rapsodiju okusa.
Libanonci su poznati kao prvi ljudi koji su putovali po svijetu. Najpoznatiji su po svom stilu života i darežljivosti, stoga su na svom putu širili umjetnost svoje kuhinje.
Sve što trebaš znati o dizanim tijestima naučit ćeš na ovoj radionici!
Zajedno pečemo božićne keksiće i učimo tehnike ukrašavanja royal icingom. Ovo je prilika da naučite nove vještine, izrazite svoju kreativnost i uđete u blagdanski duh s veseljem i inspiracijom.
Blagdani su vrijeme druženja i bogate trpeze-ali uz nekoliko jednostavnih smjernica moguće je uživati u omiljenim jelima bez osjećaja težine i pretjerivanja u hrani.
Naučit ćemo raditi ramen poštujući njegova načela i osnovnih 5 elemenata.
Omiljena radionica libanonske kuhinje, dobila je nastavak! Naša voditeljica Amal s korijenima iz Libanona podučit će vas čarima tradicionalnih recepata ove gastronomski bogate zemlje.
Zajedno pečemo božićne keksiće i učimo tehnike ukrašavanja royal icingom. Ovo je prilika da naučite nove vještine, izrazite svoju kreativnost i uđete u blagdanski duh s veseljem i inspiracijom.
Blagdani su vrijeme druženja i bogate trpeze-ali uz nekoliko jednostavnih smjernica moguće je uživati u omiljenim jelima bez osjećaja težine i pretjerivanja u hrani.
Izrađujemo poznate adventske klasike koji se mogu naći na raznim božićnim sajmovima: trdelnik, churrose i fritule za koje ne morate stajati u redu na hladnoći.
Ova radionica je za sve koji žele naučiti osnove izrade sushija kod kuće.
Omogućite svojoj djeci, a i sebi samima trajne zajedničke uspomene. Na ovoj radionici roditelj zajedno s djetetom u praru peče božićne keksiće i uči tehnike ukrašavanja royal icingom. Ovo je prilika da naučite nove vještine, izrazite svoju kreativnost i uđete u blagdanski duh s veseljem i inspiracijom.

2025 © Biotehnicon poduzetnički centar d.o.o. Sva prava pridržana.