Ožujak 2019.
01.03.
31.03.
5.
Radionica
05.03.2019
8.
Radionica
08.03.2019
14.
Radionica
14.03.2019
16.
Radionica
16.03.2019
18.
Radionica
18.03.2019
20.
Radionica
20.03.2019
23.
24.
Radionica
24.03.2019
25.
Radionica
25.03.2019
27.
Radionica
27.03.2019
30.
31.
Radionica
31.03.2019
Poklon bon

Radionice

Škola kuhanja! Tema 4/6 "Crveno meso"
04.05.2016

Sve tajne pripreme crvenog mesa i najslasniji recepti!

Ideja Škole kuhanja je kroz 6 radionica naučiti

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino

 

CRVENO MESO

- Upoznavanje s vrstama crvenog mesa i osnovni odresci
- Priprema ramsteka
- Priprema umaka od junećeg buta
- Priprema njoka za prilog
- Tostiranje kruha i priprema začinjenog maslaca za ramstek

- Desert: francuska čokoladna torta bez brašna

Radionice su tematske, uz ono što je u fokusu, pripremamo priloge tako da učimo dodatne elemente npr. pravilnu pripremu rižota, izradu domaćih njoka itd. Tema slastica nije posebna tema, na svakoj radionici radimo jedan desert. Uparivati hranu i vino učimo na svakoj radionici uparivanjem vina uz glavno jelo radionice. 

 

Teme (Detaljno o svim radionicama OVDJE )

Voditeljica: Andrea Cukrov

Kada:  04.05.2016. / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 350kn 
Popust za prijave do 02.05.2016. 50% (175kn)

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola kuhanja 4/6
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i ta

Broj mjesta za Školu kuhanja i pojedine radionice je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. 

TALIJANSKE slastice
27.03.2019
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466