Lipanj 2019.
01.06.
30.06.
3.
Radionica
03.06.2019
5.
Radionica
05.06.2019
7.
Radionica
07.06.2019
9.
Radionica
09.06.2019
10.
Radionica
10.06.2019
12.
Radionica
12.06.2019
14.
Ciklus radionica
14.06.2019 do 16.06.2019
15.
Ciklus radionica
14.06.2019 do 16.06.2019
Radionica
15.06.2019
16.
Ciklus radionica
14.06.2019 do 16.06.2019
Radionica
16.06.2019
17.
Radionica
17.06.2019
24.
Radionica
24.06.2019
30.
Poklon bon

Radionice

Škola kuhanja! Tema 5/6 "Riba i plodovi mora"
12.05.2016

Sve tajne pripreme ribe i morskih plodova!

Ideja Škole kuhanja je kroz 6 radionica naučiti

- kuharske tehnike i obradu namirnica 
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove 
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino

RIBA I PLODOVI MORA:

- Upoznavanje s vrstama ribe i podjela na bijelu i plavu
- Pripremanje i filetiranje skuše
- Pripremanje filetirane skuše u tavi i u pećnici u škartocu
- Pripremanje blanširanog povrća i quinoe za prilog
- Pripremanje rižota od liganja i osnove čišćenja lignji 
- Desert: creme brulee 

Radionice su tematske, uz ono što je u fokusu, pripremamo priloge tako da učimo dodatne elemente npr. pravilnu pripremu rižota, izradu domaćih njoka itd. Tema slastica nije posebna tema, na svakoj radionici radimo jedan desert. Uparivati hranu i vino učimo na svakoj radionici uparivanjem vina uz glavno jelo radionice. 

 

Teme (Detaljno o svim radionicama OVDJE )

Voditeljica: Andrea Cukrov

Kada:  12.05.2016. / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 350kn 
Popust za prijave do 10.05.2016. 50% (175kn)

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola kuhanja 5/6
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i ta

Broj mjesta za Školu kuhanja i pojedine radionice je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. 

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466