Ideja Škole kuhanja je kroz 6 radionica naučiti
- kuharske tehnike i obradu namirnica
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove
- osnovne slastičarske recepte
- uparivati hranu i vino
RIBA I PLODOVI MORA:
- Upoznavanje s vrstama ribe i podjela na bijelu i plavu
- Pripremanje i filetiranje skuše
- Pripremanje filetirane skuše u tavi i u pećnici u škartocu
- Pripremanje blanširanog povrća i quinoe za prilog
- Pripremanje rižota od liganja i osnove čišćenja lignji
- Desert: creme brulee
Radionice su tematske, uz ono što je u fokusu, pripremamo priloge tako da učimo dodatne elemente npr. pravilnu pripremu rižota, izradu domaćih njoka itd. Tema slastica nije posebna tema, na svakoj radionici radimo jedan desert. Uparivati hranu i vino učimo na svakoj radionici uparivanjem vina uz glavno jelo radionice.
Teme (Detaljno o svim radionicama OVDJE )
Voditeljica: Andrea Cukrov
Kada: 12.05.2016. / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 350kn
Popust za prijave do 10.05.2016. 50% (175kn)
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola kuhanja 5/6
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i ta
Broj mjesta za Školu kuhanja i pojedine radionice je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.