Prosinac 2023.
01.12.
31.12.
Poklon bon

Radionice

HUMANITARNA Mala škola gina
28.10.2019

Ugodno spajamo s korisnim i plemenitim te najavljujemo HUMANTARNU Malu školu gina 28.10.2019. za podršku ženama koje su pobijedile ili se liječe od maligne bolesti NISMO SAME 

Hvala portalu Supermame  na suradnji i partnerima koji su ovu ideju 
velikodušno podržali donacijom svojih predivnih craft ginova:

 

Na Maloj školi gina je 12 mjesta. Navedeni iznos od 300kn je minimalna preporučena donacija, a ako želite dodatno podržati ove žene možete donirati iznos koji želite.

Sav prihod od radionice biti će doniran na račun organizacije Nismo same.

U nastavku su informacije o školi i načinu uplate.

Hvala Vam na podršci :)

.......................................................................................................................................

Mala škola gina

Gin je in! Zato smo osigurali najboljeg barmena koji je zanat mućkao od New Yorka preko Cancuna do Zagreba da vam prenese svoje znanja na Maloj školi Gina…

Uz bogatu vinsku tradiciju, jaku craft scenu, Hrvatska se može pohvaliti s vrlo kvalitetnim ginovima. Imat ćete priliku uživati u četiri selektirana hrvatska gina i s našim predavačem upoznati Hrvatsku od sjevera do juga.

Također, osim što je iznimno zabavna i ukusna, na radionici naučit ćete o stilovima, saznat ćete zanimljive priče o kultnom piću današnjice, povijesti gina, kako i zašto je postalo tako popularno…. Naš predavač uvest će vas u svijet hrvatskih craft ginova, objasniti zašto baš craft ginovi i ono najslađe, pomoći vam da savladate tehniku pripremanja gin tonik koktela u kućnoj radinosti. Ne, ne pričamo o ulijevanju gina i tonica po vlastitom ukusu i mjeri, nego o umijeću spravljanja dobrog koktela, potrebnim sastojcima, njihovim stanjima-temperaturama,-jačinama, začinima, dodacima, čašama i svim drugim faktorima koji čine majstorski koktel mogućim i kud kuće.

Uz radionicu i degustaciju svih ginova i spravljenih koktela, svi polaznici dobivaju dva dara: diplomu i poklon iznenađenja!

.......................................................................................................................................

Informacije

           Voditelj: Petar Knežević / PK Gin Tonic Croatia 

           Kada:  28.10. 2019. / 18:00-20:00h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena

Minimalna preporučena donacija: 300kn 

Ako želite dodatno podržati ove žene možete donirati iznos koji želite.

Potrebna je uplata minimalno 3 dana prije održavanja radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr (priložiti potvrdu o uplati).

 

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NISMO SAME
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
 

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju!

 

 

Prošle radionice