Mala škola viskija za sve ljubitelje i one koji žele svoju ljubav oplemeniti znanjem i razumijevanjem ovog fascinantnog pića.
Na radionici kroz predavanje i vošenu degustaciju prolazite američki viski, koja je razlika između rye-a, bourbon-a i Tennessee whiskey-a. Koja je razlika između kukuruza, raži i ječma, i što je točno Lincoln County Process.
Na sva dodatna pitanja odgovorit će voditelj Filip Pleteš koji sa svojih 13 godina iskustva u ugostiteljstvu i mnogo edukacija ne temu viskija, sparivanja hrane i viskija te rada u području brand managementa za jednu viski priču, a to znači da ga posao dovodi u mnoge barove, restorane i gastro mjesta gdje uči druge i od drugih o svim licima viskija - od uživanja do primjene u kulinarstvu.
Na radionici degustirate i učite o:
Jack Daniels Tennessee Honey
Jack Daniels Old Number 7
Gentleman Jack
Woodford Reserve Bourbon
Woodford Reserve Rye
Uz radionicu i degustaciju svih ginova i spravljenih koktela, svi polaznici dobivaju diplomu!
Informacije
Voditelji: Filip Pleteš
Kada: 16.3.2020. / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
Cijena: Cijena za radionicu je 550kn
Popust: 45% za uplate do 3 dana prije (300kn)
50% za dvije kupljene radionice (550kn)*
*dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Veselimo se druženju!
Jack Daniels Tennessee Honey
Jack Daniels Old Number 7
Gentleman Jack
Woodford Reserve Bourbon
Woodford Reserve Rye
Kratko o radionicii ;
Filip Pletes, Brand Advocacy Manager za Brown Forman WB ce vas uvesti u tajne američkog whiskey-a, te koja je razlika između rye-a, bourbon-a i Tennessee whiskey-a. Koja je razlika između kukuruza , raži i ječma, i što je točno Lincoln County Process.
Kratko o meni ;
Filip Pleteš, osoba koja ima 13 Godina iskustva u ugostiteljstvu, zadnjih 19 mjeseci radi kao Brand advocacy manager.
Ne brinite, neće vas tužiti, nego će vas uvesti u tajne Američkog whiskey-a. :)
Srdačan pozdrav :)
Filip Pleteš
Jack Daniels Tennessee Honey
Jack Daniels Old Number 7
Gentleman Jack
Woodford Reserve Bourbon
Woodford Reserve Rye
Kratko o radionicii ;
Filip Pletes, Brand Advocacy Manager za Brown Forman WB ce vas uvesti u tajne američkog whiskey-a, te koja je razlika između rye-a, bourbon-a i Tennessee whiskey-a. Koja je razlika između kukuruza , raži i ječma, i što je točno Lincoln County Process.
Kratko o meni ;
Filip Pleteš, osoba koja ima 13 Godina iskustva u ugostiteljstvu, zadnjih 19 mjeseci radi kao Brand advocacy manager.
Ne brinite, neće vas tužiti, nego će vas uvesti u tajne Američkog whiskey-a. :)
Srdačan pozdrav :)
Filip Pleteš