Na radionici će svi polaznici kroz raditi na vlastitoj torti naučiti:
- oblaganje torte šećernom masom (fondant)
- izvlačenje oštrih rubova
- slikanje po torti
- izrada cvijeća od wafer papira
Radionica traje 5 sati, a radi se na stiropor tortama i svaki polaznik nosi svoju tortu kući.
Materijal i alat potreban za radionicu uključeni su u cijenu.
Broj mjesta je ograničen!
Voditeljica: Sanja Kordić / Instagram profil
Kada: 21.3.2020. /10:00-15:00h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena radionice: 900kn
UPUTE ZA PLAĆANJE:
Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: FONDAN
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 5 dana dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća. Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice.
Molimo Vas da pratite mail!
Veselimo se druženju :)