Prosinac 2020.
01.12.
31.12.
Ciklus radionica
Svakodnevno
1.
Ciklus radionica
27.11.2020 do 04.12.2020
2.
Radionica
02.12.2020
Ciklus radionica
27.11.2020 do 04.12.2020
3.
Ciklus radionica
27.11.2020 do 04.12.2020
4.
Ciklus radionica
27.11.2020 do 04.12.2020
7.
Radionica
07.12.2020
13.
Radionica
13.12.2020
14.
Radionica
14.12.2020
16.
Radionica
16.12.2020
17.
Radionica
17.12.2020
21.
Radionica
21.12.2020
Poklon bon

Radionice

FONDAN - Ukrašavanje torti
21.03.2020

Na radionici će svi polaznici kroz raditi na vlastitoj torti naučiti:

- oblaganje torte šećernom masom (fondant)

- izvlačenje oštrih rubova

- slikanje po torti

- izrada cvijeća od wafer papira

 

Radionica traje 5 sati, a radi se na stiropor tortama i  svaki polaznik nosi svoju tortu kući.

Materijal i alat potreban za radionicu uključeni su u cijenu.

Broj mjesta je ograničen!

 

Voditeljica: Sanja Kordić / Instagram profil

Kada: 21.3.2020.  /10:00-15:00h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb


Cijena radionice: 900kn
 

UPUTE ZA PLAĆANJE:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: FONDAN
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

 

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati na info@kulturaprehrane.hr 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 5 dana dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice.

Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju  :)

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466