Listopad 2021.
01.10.
31.10.
Ciklus radionica
Svakodnevno
4.
Radionica
04.10.2021
6.
8.
Ciklus radionica
08.10.2021 do 10.10.2021
10.
Ciklus radionica
08.10.2021 do 10.10.2021
11.
Radionica
11.10.2021
14.
Radionica
14.10.2021
16.
18.
Radionica
18.10.2021
20.
Radionica
20.10.2021
23.
Radionica
23.10.2021
25.
Radionica
25.10.2021
28.
Radionica
28.10.2021
Poklon bon

Radionice

FONDAN - Ukrašavanje torti
21.03.2020

Na radionici će svi polaznici kroz raditi na vlastitoj torti naučiti:

- oblaganje torte šećernom masom (fondant)

- izvlačenje oštrih rubova

- slikanje po torti

- izrada cvijeća od wafer papira

 

Radionica traje 5 sati, a radi se na stiropor tortama i  svaki polaznik nosi svoju tortu kući.

Materijal i alat potreban za radionicu uključeni su u cijenu.

Broj mjesta je ograničen!

 

Voditeljica: Sanja Kordić / Instagram profil

Kada: 21.3.2020.  /10:00-15:00h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb


Cijena radionice: 900kn
 

UPUTE ZA PLAĆANJE:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: FONDAN
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

 

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati na info@kulturaprehrane.hr 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 5 dana dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice.

Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju  :)

Domaća tjestenina
18.10.2021
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2021 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466