Tamo gdje se spajaju kulture, Azija i Europa ljube, gdje se mirisi, okusi i boje istoka savršeno slažu u kuhinji, tamo je Istanbul, prijestolnica gastronomije, povijesti, tradicije, arhitekture.
Na gasto putovanje Turskom vodi te Ivana Orešić, poznata kao Putopisna kuharica i globalna proždrljivica, bila je i degustirala uzduž i poprijeko kugle zemaljske.
S Ivanom zajednički pripremamo i večeramo:
Turska pizza lahmacun
Turski ćevapčići
Punjeni patliđani - Iman baildi
Čorba - juha od crvene leće
Turska baklava
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Informacije
Voditelji: Ivana Orešić
Kada: 24.3.2020. / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
Cijena: Cijena za radionicu je 550kn
Popust: 45% za uplate do 3 dana prije (300kn)
50% za dvije kupljene radionice (550kn)*
*dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Veselimo se druženju!