Na radionici učimo izradu kuhanog tijesta te pravimo:
Profiteroli
Ekleri
VAŽNO: Molimo Vas obavezno pročitajte napomene u vezi sudjelovanja OVDJE.
Informacije
Voditeljica: Anja Bajt / Anita Kozina / Andrea Cukrov / Tanja Pastuović Klaić
Kada: 15.7.2020. / 18-20:30h
Cijena
Cijena pojedine radionice: 550 kn
Popust za rane prijave 45% (do 3 dana prije radionice/ Iznos: 300kn)
Popust 50% za prijave u paruili dolazak na 2 radionice unutar ciklusa (Iznos 550kn)
Potrebna je uplata minimalno 3 dana prije održavanja radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr (priložiti potvrdu o uplati).
Moguće platiti u ratama. Posljednja rata treba biti uplaćena 3 radna dana prije tečaja.
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Naziv radionice
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!
Veselimo se druženju!