-250-300 grama očisćene sipe
-2-3 krumpira
-matovilac ili baby špinat (ili neka druga lisnata salata po izboru)
- 1-2 mlada luka ili jedan manji luk
-maslinovo ulje
-ocat
-sol, papar
U posudu za kuhanje sipe staviti vodu,malo soli i žličicu octa.
Kuhati oko 30 min ili dok ne postane mekana (provjeriti vilicom).
Izvaditi sipu i narezati je na manje komadiće.
Krumpir skuhati u slanoj vodi i nakon sto je kuhan također izrezati na manje kockice.
Nazrezat mladi luk ili luk i dodati sipi i krumpirima.
Sve promješati dodatno začiniti sa soli,paprom i još malo octa te dobro zaliti maslinovim uljem. Na kraju u to umješati matovilac ili baby špinat. .
…
Dobar tek i veliko hvala autorici :)
Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite nahttps://www.instagram.com/weekend__dish/
Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma
#kulturaprehrane #kuhamdoma