Listopad 2020.
01.10.
31.10.
Ciklus radionica
Svakodnevno
6.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
7.
Ciklus radionica
13.08.2020 do 07.10.2020
8.
Radionica
08.10.2020
9.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
10.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
10.10.2020
12.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
12.10.2020
13.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
13.10.2020
14.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
15.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
15.10.2020
17.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
19.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
19.10.2020
20.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
21.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
21.10.2020
22.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
23.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Ciklus radionica
23.10.2020 do 27.09.2020
26.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
26.10.2020
27.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
28.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
Radionica
28.10.2020
29.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
30.
Ciklus radionica
09.10.2020 do 30.10.2020
31.
Radionica
31.10.2020
Poklon bon

Radionice

#kuhamdoma 114. Parmigiana di melanzane
27.06.2020

PARMIGIANA DI MELANZANE

SASTOJCI (za 4 osobe)

2-3 balancana


300 g mozzarelle

100 g parmezana

800 g pelata

2-3 režnja češnjaka

3 jaja

brašno, ulje, sol i papar

šaka svježeg bosiljka

malo origana

PRIPREMA

Balancane narezati na ploške te posoliti. Staviti u cjedilo pod teretom oko sat vremena da ispuste vodu i gorčinu. Zatim ih dobro rukama iscijediti pa posušiti papirnatim ubrusima. Uvaljati ih u brašno pa jaje te pržiti u ulju. Istovremeno napraviti salsu od pomidora: na maslinovo ulje dodati češnjak, zatim pelate, svježi bosiljak te posoliti i popapriti. Kuhati 20ak minuta. Kada su svi sastojci gotovi, slažu se u vatrostalnu ili limenu posudu. Na dno posude staviti malo maslinovog ulja i salse, zatim balancane, ponovo red salse, mozzarellu i na vrh ribani parmezan. Tako ponavljati dok se sastojci ne potroše. Peći oko 20 min na 250 stupnjeva.

 

...

 

Dobar tek i veliko hvala autorici :)

Njezine zaista predivne, prefine i kreativne kulinarije pratite na https://www.instagram.com/mmcuisine/

 

Pridružit se #kuhamdoma - podijeli što kuhaš & inspiriraj druge na >
https://tinyurl.com/kuhamdoma

#kulturaprehrane #kuhamdoma

WSET Level 2 - Award in Wines
23.10.2020 do 27.09.2020
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466