VAŽNO: Molimo Vas obavezno pročitajte napomene u vezi sudjelovanja OVDJE.
S obzirom na neizvjesnost razvoja epidemiološke situacije, biti ćemo optimistični, oprezni i pripravni prilagoditi se. Ako sve bude u redu, vrijede upute u nastavku. U slučaju da se nastave preporuke o udaljenosti, dezinfekciji i okupljanjima, vrijede upute OVDJE. Iste smo, ovisno o preporukama, slobodni promijeniti. O svim promjenama polaznike koji uplate tečaj ćemo obavijestiti i mailom.
...
Znaš napraviti varivo, pečeno pile i zamijesiti vlastiti kruh, a želiš saznati kako glazirati, savršeno ispeći baš svaki komad mesa i saznati „male tajne velikih majstora“? Pridruži nam se na Školi kuhanja 2!
U opuštenoj atmosferi kroz 6 radionica tijekom 6 mjeseci zajednički radimo više od 20 recepata. Po radionici pripremamo 2 - 4 recepata i učimo:
- napredne kuharske tehnike i obradu namirnica
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zahtjevnije recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove
TEME
1. RIŽA / 22.9.
Vrste riže i obrada, kuhanje rižota, kuhanje pilava
2. NJOKI
Osnove izrade tijesta; Klasični njoki; Rimski njoki; Gnudi
3. TELETINA & JUNETINA
Obrada i priprema mesa; Pečenje; Odresci; Umaci za posluživanje
4. SVINJETINA
Obrada i priprema mesa; Kotleti; Lungić; Pečenje
5. STIR FRY
Osnove pripreme; Meso; Povrće; Rezanci; Riža
6. CURRY
Osnove pripreme; Začini; Curry s piletinom; Curry sa svinjetinom/ Veganski Curry
Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu, recepte
Informacije
Voditeljice: Anja Bajt / Anita Kozina / Tanja Pastuović Klaić
Kada: Rujan 2021. – Veljača 2022.
Jednom mjesečno – DATUM NAJAVLJUJEMO DO 25. MJESEC RANIJE 18-20:30h.
Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Prijave: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
VAŽNO:
S obzirom na neizvjesnost razvoja epidemiološke situacije, biti ćemo optimistični, oprezni i pripravni prilagoditi se. Ako sve bude u redu, vrijede upute u nastavku. U slučaju da se nastave preporuke o udaljenosti, dezinfekciji i okupljanjima, vrijede upute OVDJE. Iste smo, ovisno o preporukama, slobodni promijeniti. O svim promjenama polaznike koji uplate tečaj ćemo obavijestiti i mailom.
Cijena
Škola kuhanja 2 (6 radionica): 3300 kn
Popust 50 % za prijave za cijelu školu do popunjavanja grupa (Iznos: 1650kn)
Cijena pojedine radionice: 550 kn
Popust za rane prijave 45%(do 3 dana prije radionice/ Iznos: 300kn)
Popust 50% za prijave u paru ili dolazak na 2 radionice (Iznos 550kn)
Uplate
- Cijela škola (6 radionica)
Moguće platiti u 3 rate (po 1000 ili 500kn, ovisno o datumu prijave)
Uplate rata potrebno je izvršiti do datuma:
prva do 15.09.2021. / druga do 25.10.2021. / treća do 25.12.2021.
Ukoliko imate potrebu za većim brojem rata, molim Vas napomenite.
- Pojedina radionica
Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola kuhanja 2 (za cijelu Školu) ILI Naziv radionice (za pojedinu radionicu)
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!