Nakon posla dođi na After Work KULinIRANJE!
Zato što spajamo ugodno s korisnim - družimo se, učimo kuhati i večeramo!
I zato što je više kul nego after work party ;)
Svake prve srijede u mjesecu nauči kuhati fina i zdrava jela koja je praktično ponijeti na posao i koja su brza za skuhati nakon posla!
Kuliniramo s Ivom Savić. Poznatom blogericom iza bloga Culinary postcards - Kulinarske razglednice.
na drugom KULinarskom partiju igramo se s kraljicom jeseni - bundevom - u slasnim i zanimljivim kombinacijama!!!
-
Sočni kruščići s bundevom
-
Pikantna krem juha od bundeve
-
Ramstek iz woka i hrskava salata
-
Čarobna krema od čokolade
-
Jesenski keksi (za ponijeti)
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Kada: 05.10.2016., srijeda / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr ili 091 481 44 66
Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 200kn
Popust: 10% za uplate do 03.10.2016. (180kn)
15% za dvije kupljene radionice (306kn)
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.