Listopad 2021.
01.10.
31.10.
Ciklus radionica
Svakodnevno
4.
Radionica
04.10.2021
6.
8.
Ciklus radionica
08.10.2021 do 10.10.2021
10.
Ciklus radionica
08.10.2021 do 10.10.2021
11.
Radionica
11.10.2021
14.
Radionica
14.10.2021
16.
18.
Radionica
18.10.2021
20.
Radionica
20.10.2021
23.
Radionica
23.10.2021
25.
Radionica
25.10.2021
28.
Radionica
28.10.2021
Poklon bon

Radionice

WOK 101
17.02.2021

VAŽNO: Molimo Vas obavezno pročitajte napomene u vezi sudjelovanja OVDJE.

 

WOK 101 by Darko Debić  aka Smao jedan griz ... Hop na njegov Instagram i sve će vam biti jasno;čovjek zna znanje, iznimno je talentiran, a još više zaljubljen egzotičnu kuhinju i predivne kreacije koje svaki dan neumorno stvara. 

 

Pridružite se i naučite: 

Kako odabrati wok?

 

Na što obratiti pažnju prilikom kupnje woka!
Kako ga pripremiti za prvu upotrebu?
Mogu li se wok jela pripremiti bez woka?
Kako marinirati meso za wok da bi bilo eksta sočno?
Kako narezati razne vrste povrća za wok?
Koje umake koristiti za prigotavljanje wok jela?


Mix and match wok

Pad Thai, tajlandska tjestenina od rižinog brašna
Nasi goreng, indonezijska pržena riža
Pržena kineska tjestenina s jajima
Povrtni stir fry
Tofu
Piletina
Račići

Desert iz woka - Iznenađenje :)

 

Svi polaznici dobivaju dva dara: Diplomu i recepte!

 

Voditelj Darko Debić krije se iza slasnog, bogatog, putopisnog bloga Samo jedan griz ...

O sebi kaže... Stekao sam puno kulinarskih vještina radeći kao kuhar, duže od dvadeset godina u prestižnom zagrebačkom hotelu, koje bih sada želio podijeliti s vama. Jako volim azijsku kuhinju. Sve je počelo putovanjem u Japan, a kasnije se nastavilo jugoistočnom Azijom. Za svoje recepte pokušavam koristiti lokalno uzgojene namirnice, prateći sezonu, jer namirnice koje dospijevaju u određeno godišnje doba, tada su i na vrhuncu svoje nutritivne vrijednosti. Velika strast (ili porok! :-)) su mi slatka jela – od dekadentne čokolade do zdravih voćnih deserata! Na nagovor prijatelja (i njihovo traženje recepata za isprobana jela) pokrenuo sam blog Samo jedan griz i istoimeni profil na Instagramu.

 

Informacije

Kada:  17.2.2021. / 18:00 - 20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena: Cijena za radionicu i večeru je 550kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (300kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (550kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

 

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Domaća tjestenina
18.10.2021
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2021 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466