Lipanj 2022.
01.06.
30.06.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
1.
Radionica
01.06.2022
2.
Radionica
02.06.2022
4.
Radionica
04.06.2022
8.
Radionica
08.06.2022
10.
Ciklus radionica
25.06.2022 do 10.06.2022
13.
Radionica
13.06.2022
15.
Radionica
15.06.2022
20.
Radionica
20.06.2022
21.
Radionica
21.06.2022
23.
Radionica
23.06.2022
25.
Ciklus radionica
25.06.2022 do 10.06.2022
27.
Radionica
27.06.2022
29.
Radionica
29.06.2022
30.
Radionica
30.06.2022
Poklon bon

Radionice

Put oko svijeta kroz kuhinju: Japan - SUSHI & GYOZA
08.11.2016

Okusi Japan iz prve ruke! Kulinarska radionica sa stručnjakom japanske kuhinje

Otiskujemo se na gastro putovanje kroz svjetske kuhinje put  Japana! Putovali smo već u Japan sa starim prijateljima iz trgovine japanskim specijalitetima Destinatio Tokyo! Zbog velikog interesa za japansku kuhinju nastala je ideja kombinacije poznatih japanskih jela: SUSHI & GYOZA!

Kuha nam dragi Shin Ayukawa, jedan od dvojice vlasnika dućana. Shin i njegov partner, Antonio Jerković (Toni), nakon života i rada u Tokyu i New York-u, odlučili su se na hrvatsku avanturu.

Uočivši „rupu“ u ponudi hrvatske metropole, otvaraju dućan s japanskim prehrambenim namirnicama i drugim japanskim  proizvodima kako bi hrvatima približili zemlju izlazećeg sunca kroz kulturu i kulturu prehrane. Surađuju s  Hrvatsko-japanskim društvom, Veleposlanstvom Japana u RH i aktivni su u različitim projektima povezanim s Japanom. Poznati su i kao naši partneri na kulinarskim radionicama Tokyo Tuesday :)  

Putujemo u Japan kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!

Shin & Toni nas uče spremati:

SUSHI

GYOZA

Svi polaznici dobivaju dar:

diplomu, recepte i 15% popusta* u trgovini Destinatio Tokyo!


Kada: 08.11.2016., utorak / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 225kn

Popust: 15% za uplate do 06.11.2016. (190kn) 

              25% za dvije kupljene radionice (340kn)

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - JAPAN
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.

*Popust je potrebno iskoristiti u roku 2 tjedna nakon održavanja radionice.

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Cjelodnevna škola kuhanja
25.06.2022 do 10.06.2022
Mala škola VINA
27.06.2022
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2022 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466