Listopad 2023.
01.10.
31.10.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
7.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Radionica
07.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
9.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Radionica
09.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
10.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
11.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
12.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
13.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
14.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
16.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Radionica
16.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
17.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
18.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Radionica
18.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
19.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
20.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Radionica
20.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
21.
Ciklus radionica
07.10.2023 do 21.10.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
21.10.2023
25.
Radionica
25.10.2023
27.
Radionica
27.10.2023
28.
Radionica
28.10.2023
Radionica
28.10.2023
30.
Radionica
30.10.2023
Poklon bon

Radionice

Zimska škola slastičarstva
11.02.2017

Ubrzani jednodnevni tečaj

Zimska škola slastičarstva- ubrzani trodnevni tečaj :)

Na radionici učimo raditi 12 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva. Voditeljica je Anja Bajt, velika zaljubljenica u slastičarstvo koja svoje umijeće prenosi na poznatom gastroblogu Sweetheart. Vodila je nebrojeno mnogo radionica u okviru Centra za kulturu prehrane, Festivala Slatki gušti te na različitim drugim gastro - manifestacijama.


TEME
Osnovni biskviti
Osnovne kreme
Božićni keksići
Osnovna prhka tijesta
Osnovna dizana tijesta
Zdravije slastice
Vučena tijesta


RECEPTI
sacher biskvit
joconde biskvit
čokoladni ganache
slastičarska krema
voće (dekoracija, posluživanje)
dizana (orehnjača/makovnjača)
vučena (štrudla: sir/jabuke)
zdravi čokoladni mousse i edukacija o zamjenama za brašno i šećer
prhko tijesto za pitu i keksiće
keksi s komadićima čokolade (osnovno tijesto za kekse)
nadjev za pitu: lemon curd (krema od limuna) + meringue
nadjev za prhke keksiće: marmelada
 

Voditeljica:  Anja Bajt

Kada: 11.02.2017.  /10:00-16:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena:
Radionica: 1500kn
Popust za prijave do 09.02.2016. 50% Cijena: 750kn
Popust za prijave u paru: po osobi 550kn 


Uplate:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: ZIMSKA škola slastičarstva

Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta je 12. Popunjavamo ih po redoslijedu prijave koja se potvrđuje uplatom.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Broj mjesta za Školu vege kuhinje i pojedine radionice je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju).
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 

 

Prošle radionice