Mesne delicije u tri radionice - Mljac!
Ciklus vodi Andrea Cukrov, poznata blogerica koja stoji iza bloga Voće i povrće koja piše i za portal Volim meso.
24.05.2017. Svinjetina
Kroz premu 5 savršenih recepata ovladavamo razliučitim tehnikama pripreme mesa. Uz svaki recept radimo i prilog!
1. Pulled pork
2. Porchetta
3. Lungić "A la Toscana"
4. Deglazirani&mantekirani kotleti
5. Suhe šljive u hrskavoj panceti
1. PULLED PORK
2. PORCHETTA
3. LUNGIĆ „A LA TOSCANA„
4. DEGLAZIRANi&mantekirani kotleti
5. suhe šljive u hrskavoj panceti
_________________________________________________________________________________________
Kada: 24.05.2017. / 18-21h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
05.2017. Svinjetina
06.2017. Teletina i junetina
07.2017. Perad
Cijena: 350kn po radionici
Popusti:
Rane prijave (do 2 dana prije radionice): cijena 275kn
Prijave u paru ili dvije kupljene radionice u ciklusu: cijena 500kn
Cijeli ciklus / 3 dolaska: cijena 675kn
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - MESNE DELICIJE - tema
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Broj mjesta je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća. Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!
Veselimo se druženju i kuhanju :)