Prosinac 2018.
01.12.
31.12.
3.
Radionica
03.12.2018
8.
9.
Radionica
09.12.2018
10.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
Radionica
10.12.2018
11.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
14.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
15.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
16.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
17.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
Radionica
17.12.2018
18.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
23.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
Poklon bon

Radionice

Škola slastičarstva 2
07.09.2017

Novi ciklus od rujna

Znaš napraviti prhke kekse, Sachericu i tiramisu, a zanima te kako raditi s čokoladom, ispeći savršene macaronse i kreirati rođendansku tortu koja oduzima dah? 

Pridruži nam se na Školi slastičarstva :)

Škola slastičarstva 2 nastavak je na Školu slastičarstva 1gdje se svladavaju osnove u 10 radionica (pogledaj program i prijavi se OVDJE!). Ideja je savladati napredne  slastičarske vještine, tehnike i recepte kroz 6 radionica.  U opuštenoj atmosferi zajednički radimo više od 15 kolača. Po radionici pripremamo 2 -3 recepta i učimo:

- slastičarske tehnike i karakteristike namirnica
- zahtjevne recepture i tehnike pripreme (npr. macarons)
- napredne tehnike oblikovanja i ukrašavanja
- isprobane recepte i kreativan pristup slastičarstvu
- praktične savjete i trikove
- uživati u napravljenim slasticama :)

Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu, recepte

 

TEME

1. Kreme / 7.9.

- Creme brulee

- Panna cotta

- Zabaglione

2. Biskviti - Joconde / 5.10.

- Opera

- Rolada sa parama od titule paste

3. Petit Four / 9.11.

- Mali biskvitni kolačići

4. Macarons /  7.12.

5. Entremets torta s mirror glazurom / 18.1.

6. Pâte à choux  /  1.2.

- Choice au craquelin

- Paris - Brest

 

Informacije

Voditeljica: Andrea Cukrov / Anja Bajt
Kada: rujan 2017. – lipanj 2018. / jednom mjesečno – prvi četvrtak u mjesecu od 18-20:30h. Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena Napredne škole slastičarstva (6 radionica): 3000 kn 

Popust 50 % za prijave za cijelu školu do 1.9.2017. (Iznos: 1500kn)

Cijena pojedine radionice: 500 kn

 

Uplate
- Cijela škola (6 radionica)
Moguće platiti u 3 rate (po 1000 ili 500kn, ovisno o datumu prijave)
Uplate rata potrebno je izvršiti do datuma: 
prva do 1.09.2017. / druga do 10.11.2017. / treća do 10.01.2017.
Ukoliko imate potrebu za većim brojem rata, molim Vas napomenite.


- Pojedina radionica
Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr
 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola slastičarstva 2 (za cijelu Školu) ILI Naziv radionice (za pojedinu radionicu)
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

 

Važne napomene
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463