Prosinac 2023.
01.12.
31.12.
Poklon bon

Radionice

Škola slastičarstva 2
07.09.2017

Novi ciklus od rujna

Znaš napraviti prhke kekse, Sachericu i tiramisu, a zanima te kako raditi s čokoladom, ispeći savršene macaronse i kreirati rođendansku tortu koja oduzima dah? 

Pridruži nam se na Školi slastičarstva :)

Škola slastičarstva 2 nastavak je na Školu slastičarstva 1gdje se svladavaju osnove u 10 radionica (pogledaj program i prijavi se OVDJE!). Ideja je savladati napredne  slastičarske vještine, tehnike i recepte kroz 6 radionica.  U opuštenoj atmosferi zajednički radimo više od 15 kolača. Po radionici pripremamo 2 -3 recepta i učimo:

- slastičarske tehnike i karakteristike namirnica
- zahtjevne recepture i tehnike pripreme (npr. macarons)
- napredne tehnike oblikovanja i ukrašavanja
- isprobane recepte i kreativan pristup slastičarstvu
- praktične savjete i trikove
- uživati u napravljenim slasticama :)

Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu, recepte

 

TEME

1. Kreme / 7.9.

- Creme brulee

- Panna cotta

- Zabaglione

2. Biskviti - Joconde / 5.10.

- Opera

- Rolada sa parama od titule paste

3. Petit Four / 9.11.

- Mali biskvitni kolačići

4. Macarons /  7.12.

5. Entremets torta s mirror glazurom / 18.1.

6. Pâte à choux  /  1.2.

- Choice au craquelin

- Paris - Brest

 

Informacije

Voditeljica: Andrea Cukrov / Anja Bajt
Kada: rujan 2017. – lipanj 2018. / jednom mjesečno – prvi četvrtak u mjesecu od 18-20:30h. Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena Napredne škole slastičarstva (6 radionica): 3000 kn 

Popust 50 % za prijave za cijelu školu do 1.9.2017. (Iznos: 1500kn)

Cijena pojedine radionice: 500 kn

 

Uplate
- Cijela škola (6 radionica)
Moguće platiti u 3 rate (po 1000 ili 500kn, ovisno o datumu prijave)
Uplate rata potrebno je izvršiti do datuma: 
prva do 1.09.2017. / druga do 10.11.2017. / treća do 10.01.2017.
Ukoliko imate potrebu za većim brojem rata, molim Vas napomenite.


- Pojedina radionica
Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr
 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola slastičarstva 2 (za cijelu Školu) ILI Naziv radionice (za pojedinu radionicu)
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

 

Važne napomene
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 

Prošle radionice