Studeni 2019.
01.11.
30.11.
17.
Radionica
17.11.2019
18.
Radionica
18.11.2019
20.
Radionica
20.11.2019
21.
25.
Radionica
25.11.2019
27.
Radionica
27.11.2019
29.
Radionica
29.11.2019
30.
Radionica
30.11.2019
Poklon bon

Radionice

Napredna škola slastičarstva: BISKVITI
19.10.2017

Znaš napraviti prhke kekse, Sachericu i tiramisu, a zanima te kako raditi s čokoladom, ispeći savršene macaronse i kreirati rođendansku tortu koja oduzima dah? 

Pridruži nam se na Školi slastičarstva :) 

 

Na radionici učimo raditi

biskvite te zahtjevnije kolače:

Joconde 

Opera

Rolada sa parama od titule paste

 

Informacije

Voditeljica: Andrea Cukrov / Anja Bajt
Kada: 19.10.2017. / 18-20:30h

Cijena pojedine radionice: 500 kn

Popust za rane prijave 45% (do 3 dana prije radionice/ Iznos: 275kn)

Popust za prijave u paru ili dolazak na 2 radionice unutar ciklusa 50% (Iznos 500kn)

Uplate

Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr
 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola slastičarstva 2 (za cijelu Školu) ILI Naziv radionice (za pojedinu radionicu)
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Važne napomene
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. 

Mala škola gina
20.11.2019
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2019 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466