Prosinac 2023.
01.12.
31.12.
Poklon bon

Radionice

FRANCUSKA - kulinarska radionica i večera
07.11.2017

Put oko svijeta kroz kuhinju

Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!

Pridružite nam se na francuskoj gozbi s velikom gurmanicom i izvrsnom kuharicom Andreom Cukrov! Andrea je, između ostalog, poznata gastroblogerica ( blog Cukar ), voditeljica Škole kuhanja i Male škole slastičarstva u Centru za kulturu prehrane. 

 Putujemo Francuskom  kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!

Jelovnik:

Piletina u crnom vinu

Pita od luka

Quiche Lorraine

Pileća pašteta

Francuska čokoladna torta 

 Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!

 

Kada: 7.11.2017. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 450kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (250kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (450kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - FRANCUSKA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Važno

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice