Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!
Pridružite nam se na francuskoj gozbi s velikom gurmanicom i izvrsnom kuharicom Andreom Cukrov! Andrea je, između ostalog, poznata gastroblogerica ( blog Cukar ), voditeljica Škole kuhanja i Male škole slastičarstva u Centru za kulturu prehrane.
Putujemo Francuskom kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!
Jelovnik:
Piletina u crnom vinu
Pita od luka
Quiche Lorraine
Pileća pašteta
Francuska čokoladna torta
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Kada: 7.11.2017. / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr ili 091 481 44 66
Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 450kn
Popust: 45% za uplate do 3 dana prije (250kn)
50% za dvije kupljene radionice (450kn)*
*dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - FRANCUSKA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važno
Broj mjesta je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća. Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!
Veselimo se druženju i kuhanju :)