Listopad 2018.
01.10.
31.10.
4.
Radionica
04.10.2018
15.
Radionica
15.10.2018
16.
Ciklus radionica
16.10.2018 do 16.09.2018
27.
28.
Radionica
28.10.2018
29.
Radionica
29.10.2018

Radionice

SPLIT: Jednodnevna škola slastičarstva
21.01.2018

21.1. Škola slastičarstva SPLIT

Napokon dolazimo u Split u suradnji s portalom Slatkopedija!!!

Na radionici učimo raditi 12 recepata kroz koje prolazimo sve teme osnova slastičarstva koje su sadržane u Maloj školi slastičarstva. Voditeljica je Anja Bajt, velika zaljubljenica u slastičarstvo koja svoje umijeće prenosi na poznatom gastroblogu Sweetheart. Vodila je nebrojeno mnogo radionica u okviru Centra za kulturu prehrane, Festivala Slatki gušti te na različitim drugim gastro - manifestacijama.


TEME
Osnovni biskviti
Osnovne kreme
Božićni keksići
Osnovna prhka tijesta
Osnovna dizana tijesta
Zdravije slastice
Vučena tijesta


RECEPTI
- sacher biskvit
- joconde biskvit
- čokoladni ganache
- slastičarska krema
- voće (dekoracija, posluživanje)
- dizana (orehnjača/makovnjača)
- vučena (štrudla: sir/jabuke)
- zdravi čokoladni mousse i edukacija o zamjenama za brašno i šećer
- prhko tijesto za pitu i keksiće
- keksi s komadićima čokolade (osnovno tijesto za kekse)
- nadjev za pitu: lemon curd (krema od limuna) + meringue
- nadjev za prhke keksiće: marmelada
 

Voditeljica:  Anja Bajt

Kada: 21.1.2018.  / Vrijeme: Najava uskor
Gdje: Najava uskoro
Cijena:
Radionica: 1750kn
Popust za prijave do 3 dana ranije 45% Cijena: 960kn
Popust za prijave u paru 50%. Cijena: 1750kn 

UPUTE ZA PLAĆANJE:

Mogućnost plaćanja u 3 rate. Posljednja rata mora biti uplaćena 2 dana prije tečaja.
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola SLASTIČARSTVA 
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati.

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Veselimo se druženju i kuhanju :)

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463