Listopad 2018.
01.10.
31.10.
4.
Radionica
04.10.2018
15.
Radionica
15.10.2018
16.
Ciklus radionica
16.10.2018 do 16.09.2018
27.
28.
Radionica
28.10.2018
29.
Radionica
29.10.2018

Radionice

DANSKA - Kulinarska radionica i večera!
06.02.2018

Iako postoji sličnost u Skandinvskoj kuhinji, Danska kuhinja slovi za najbolju, a danski kuhari kao najbolji i najkreativniji.

Najviše od svega Danci vole svoja tradicionalna jela skuhana kod kuće od namirnica koje imaju dansko porijeklo. Danska je svjetski poznata po kvaliteti svojih proizvoda koje izvozi širom svijeta, naročito dansku slaninu, maslac i ostale mlječne proizvode, ribu, danske slatkise i danske kesiće. Najvazniji obrok dana u Danskoj je večera koja se servira popodne.

Zavirimo zajedno u „kutak“ danske kuhinje, upozanjmo kulturu objedovanja Danaca, pripremimo tradicionalnu dansku večeru i osjetimo dansku riječ „hygge“!!!

 

PREDJELO

Suhi kruh  (Knækbrød)

Tatar od lososa  (Laksetatar)

GLAVNO JELO

Danske mesne okruglice (Frikadeller)

Hladna  salata od krumpira  (Kold kartoffelsalat)

Rolada od krumpira  (Kartoffelroulade)

Pirjano crveno zelje (Rødkål)

DESERT

Danski keksići (Jødekage)

Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!

 

Kada: 6.2.2018. / 18-20:30h

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Rezervacije: info@kulturaprehrane.hr  ili  091 481 44 66

Cijena: Cijena za dvosatnu radionicu je 450kn

Popust:  45% za uplate do 3 dana prije (250kn) 

              50% za dvije kupljene radionice (450kn)* 

              *dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica 

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809

Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Put oko svijeta kroz kuhinju - DANSKA
Poziv na broj: (OIB uplatitelja) 

Važno

Broj mjesta  je 12 (ukoliko nema 12 prijavljenih za Školu, radionice se dodatno popunjavaju). Termine popunjavamo po redoslijedu prijave. Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Rezervacija vrijedi kada primimo Vašu uplatu ili nam pošaljete potvrdu o uplati. U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 1 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan. 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća.  Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

 

Veselimo se druženju i kuhanju :)

 

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463