Prosinac 2023.
01.12.
31.12.
Poklon bon

Radionice

COOKING & WINE
24.04.2022

Brze i fine večere za cijelu obitelj

Cooking&Wine by Charin tanjurić s Centrom za kulturu prehrane novi je koncept gdje ćemo kroz niz ugodnih, korisnih i finih radionica biti u prilici podružiti se uz kuhanje i koju čašu vina uvijek nekog novog hrvatskog vinara te pričati o hrani i receptima koji su lako i brzo izvedivi, unutar budžeta, te i dalje vrlo kreativni i drugačiji.

Cooking & Wine 24.4.  u 13h  BRZE I FINE VEČERE ZA CIJELU OBITELJ

Na ovoj radionici pripremat ćemo jednostavne večere idealne tokom radnog tjedna kada nemamo previše vremena za osmišljavanje obroka koji se dugo pripremaju, a malo su više od "kruha s putrom".

Nastasja će vam otkriti male trikove za velike okuse, kako iskoristiti viškove hrane na pametan način, kako si olakšati pripremu za idući dan, te uz sve to pripremiti 3 jednostavna obroka za cijelu obitelj.

Uz kuhanje i razgovore, nazdravit ćemo vinima vinarije Šember. Recepte koje ćete imati priliku isprobati na radionici Cooking&Wine bit će izrađeni koristeći dmBio asortiman. 

Uz diplomu i recepte, na kraju radionice možete očekivati i jedan poseban poklon by dmBio.

Pripremamo:

  • Azijska "happy" zdjelica
  • Veganski chili con carne
  • Probiotički sendvič

...

Voditeljica: Nastasja Chiara Petrić 

 

Chefica i majka dvije djevojčice, osnivačica branda Chiarin tanjurić već dugi niz godina održava kulinarske radionice s naglaskom na jednostavne obiteljske obroke. Osim dječjih, tematskih, kao dio team buildinga, ali i edukacijskih, došao je trenutak za organiziranje radionice koji će biti u zabavnijem duhu posvećen ženama.

Uz to, autorica je dvije dm kuharice - "Kuhaj drugačije" te "Slano i slatko", kreatorica linije pregača Chiarin tanjurić u suradnji s lupre.co, kolumnistica magazina Modra lasta i Dobra hrana, autorica video recepata snimanih za televizijsku emisiju Bebeceda, promotorica energetskih pločica Nutty by Maja s naglaskom na liniju Chiarin tanjurić, članica Hrvatskog akademskog centra za primijenjeni nutricionizam, veliki podržavatelj promjene u prehrambenim navikama obitelji djelujući kroz projekte poput Živjeti zdravo, Zdrav ko Zmaj, te vlastitog mini projekta Znam više, jedem bolje.

 

Informacije

          Voditelji:  Nastasja Chiara Petrić 

            Kada:  24.4.2022. / 13:00 - 15:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 350kn

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru: 600kn

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

Prošle radionice