Prosinac 2018.
01.12.
31.12.
3.
Radionica
03.12.2018
8.
9.
Radionica
09.12.2018
10.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
Radionica
10.12.2018
11.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
14.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
15.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
16.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
17.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
Radionica
17.12.2018
18.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
23.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
Poklon bon

Radionice

Škola Slastičarstva 2.
13.09.2018

Pridruži se najslađoj školi u gradu! Napredne slastičarske vještine kroz 6 radionica

Znaš napraviti prhke kekse, Sachericu i tiramisu, a zanima te kako raditi s čokoladom, ispeći savršene macaronse i kreirati rođendansku tortu koja oduzima dah? 

Pridruži nam se na Školi slastičarstva 2 :)

Ideja je savladati napredne  slastičarske vještine, tehnike i recepte kroz 6 radionica.  U opuštenoj atmosferi zajednički radimo više od 12 kolača. Po radionici pripremamo 2 -3 recepta i učimo:

- slastičarske tehnike i karakteristike namirnica
- zahtjevne recepture i tehnike pripreme (npr. macarons)
- napredne tehnike oblikovanja i ukrašavanja
- isprobane recepte i kreativan pristup slastičarstvu
- praktične savjete i trikove
- uživati u napravljenim slasticama :)

Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu, recepte

1. Kreme / 13.9.

- Creme brulee

- Panna cotta

- Zabaglione

 

2. Biskviti - Joconde / 11.10.

- Opera

- Rolada sa parama od titule paste

 

3. Petit Four / 15.11.

- Mali biskvitni kolačići

 

4. Pâte à choux  / 13.12.

- Choice au craquelin

- Paris - Brest

 

5. Macarons / 24.1.

 

6. Entremets torta s mirror glazurom  /  14.2.


 

Polaznici radionica dobivaju diplomu i recepte.


Informacije
Voditeljice: Andrea Cukrov / Anja Bajt / Anita Kozina
Kada:  Rujan 2018. – Veljača 2019.

Jednom mjesečno – drugi četvrtak u mjesecu od 18-20:30h.

Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Prijave: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

 

Cijena

Škola slastičarstva 2 (6 radionica): 3000 kn
Popust 50 % za prijave za cijelu školu do 1.9.2018. (Iznos: 1500kn)
Cijena pojedine radionice: 500 kn

Popust za rane prijave 45%(do 3 dana prije radionice/ Iznos: 275kn)

Popust 50% za prijave u paru ili dolazak na 2 radioniceunutar ciklusa (Iznos 500kn)

Uplate
- Cijela škola (6 radionica)
Moguće platiti u 3 rate (po 1000 ili 500kn, ovisno o datumu prijave)
Uplate rata potrebno je izvršiti do datuma:
prva do 1.09.2018. / druga do 10.11.2018. / treća do 10.01.2019.
Ukoliko imate potrebu za većim brojem rata, molim Vas napomenite.

- Pojedina radionica
Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr

 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola slastičarstva 2 (za cijelu Školu) ILI Naziv radionice (za pojedinu radionicu)
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463