Svibanj 2020.
01.05.
31.05.
Poklon bon

Radionice

Škola Slastičarstva 2.
13.09.2018

Pridruži se najslađoj školi u gradu! Napredne slastičarske vještine kroz 6 radionica

Znaš napraviti prhke kekse, Sachericu i tiramisu, a zanima te kako raditi s čokoladom, ispeći savršene macaronse i kreirati rođendansku tortu koja oduzima dah? 

Pridruži nam se na Školi slastičarstva 2 :)

Ideja je savladati napredne  slastičarske vještine, tehnike i recepte kroz 6 radionica.  U opuštenoj atmosferi zajednički radimo više od 12 kolača. Po radionici pripremamo 2 -3 recepta i učimo:

- slastičarske tehnike i karakteristike namirnica
- zahtjevne recepture i tehnike pripreme (npr. macarons)
- napredne tehnike oblikovanja i ukrašavanja
- isprobane recepte i kreativan pristup slastičarstvu
- praktične savjete i trikove
- uživati u napravljenim slasticama :)

Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu, recepte

1. Kreme / 13.9.

- Creme brulee

- Panna cotta

- Zabaglione

 

2. Biskviti - Joconde / 11.10.

- Opera

- Rolada sa parama od titule paste

 

3. Petit Four / 15.11.

- Mali biskvitni kolačići

 

4. Pâte à choux  / 13.12.

- Choice au craquelin

- Paris - Brest

 

5. Macarons / 24.1.

 

6. Entremets torta s mirror glazurom  /  14.2.


 

Polaznici radionica dobivaju diplomu i recepte.


Informacije
Voditeljice: Andrea Cukrov / Anja Bajt / Anita Kozina
Kada:  Rujan 2018. – Veljača 2019.

Jednom mjesečno – drugi četvrtak u mjesecu od 18-20:30h.

Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Prijave: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

 

Cijena

Škola slastičarstva 2 (6 radionica): 3000 kn
Popust 50 % za prijave za cijelu školu do 1.9.2018. (Iznos: 1500kn)
Cijena pojedine radionice: 500 kn

Popust za rane prijave 45%(do 3 dana prije radionice/ Iznos: 275kn)

Popust 50% za prijave u paru ili dolazak na 2 radioniceunutar ciklusa (Iznos 500kn)

Uplate
- Cijela škola (6 radionica)
Moguće platiti u 3 rate (po 1000 ili 500kn, ovisno o datumu prijave)
Uplate rata potrebno je izvršiti do datuma:
prva do 1.09.2018. / druga do 10.11.2018. / treća do 10.01.2019.
Ukoliko imate potrebu za većim brojem rata, molim Vas napomenite.

- Pojedina radionica
Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr

 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Škola slastičarstva 2 (za cijelu Školu) ILI Naziv radionice (za pojedinu radionicu)
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2020 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466