Prosinac 2018.
01.12.
31.12.
3.
Radionica
03.12.2018
8.
9.
Radionica
09.12.2018
10.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
Radionica
10.12.2018
11.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
14.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
15.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
16.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
17.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
Radionica
17.12.2018
18.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
23.
Ciklus radionica
10.12.2018 do 23.12.2018
Poklon bon

Radionice

Paleo hedonizam - Bez glutena by Yogiana
30.10.2018

Otvorite se za novi pogled na bezglutensku prehranu. Na radionici ćemo naučiti kako od namirnica koje su prirodno bez glutena, poput orašastih plodova i sjemenki te heljde, napraviti ukusna i nutritivno smislena svakodnevna jela za velike i male, bez korištenja klasičnih zamjenskih bezglutenskih mješavina.
Na radionici ćemo pripremati 5 novih recepata:


1. Fina jutarnja kaša od heljde
2. Focaccia (LCHF, bez žitarica)
3. Tortilje od lana (LCHF, bez žitarica)
4. Pizza (LCHF, bez žitarica)
5. Pita od jabuka s heljdinim brašnom

Voditeljica Ana Balažin Vućetić liječnica je koja promovira promišljenu i nutritivnu bezglutensku prehranu. Nakon što je otkrila da boluje od celijakije razvija interes za prehranu kao sredstvo postizanja i održavanja zdravlja i od tada vodi blog i Facebook zajednicu Paleo hedonizam kojia broji više od 16 000 članova.

O sebi i svome radu kaže...
Svojim radom i promoviranjem ove predivne nutritivne prehrane bez glutena pomažem ljudima da poboljšaju svoju prehranu i osvijeste ulogu koju hrana ima u njihovom zdravlju i sveukupnom osjećanju. Oduševljava me koliko mala promjena u svakodnevnim prehrambenim navikama može imati veliki učinak i omogućiti sasvim novu razinu zdravlja i vitalnosti.

Prehrana koju promoviram idealna je za male i velike osobe s celijakijom i drugim problemima vezanima uz gluten. Osim toga, pogodna je i za sve osobe koje pate od kroničnih bolesti povezanih s modernim načinom života i prehranom, pa na radionici očekujemo raznoliko društvo.

Napomena za osobe s celijakijom: sve namirnice koje ćemo koristiti na radionici bit će sigurne, no kuhinja u kojoj ćemo kuhati neće biti dekontaminirana od glutena. Svojim postupcima pokušat ću minimizirati mogućnost kontaminacije, koja se nažalost ne može isključiti. No, sigurno je da će svi nakon radionice recepte moći samouvjereno reproducirati u sigurnosti vlastitih kuhinja.

 

Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu, recepte

 

Informacije

Kada: 30.10.2018. / 18-20:30

Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored.

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Prijave: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

Cijena

Radionica radionice: 550 kn

Popust za rane prijave 45%(do 3 dana prije radionice/ Iznos: 300kn)

Popust 50% za prijave u paru  (Iznos 550kn)

Uplate

Jedna rata, uplaćena najmanje 3 dana prije radionice s obaveznom prijavom na mail info@kulturaprehrane.hr

 

Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: Paleo Hedonizam
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dan prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
 

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!

Mala PIVSKA Škola
17.12.2018
Prošle radionice

Projekti

© Biotechnicon poduzetnički centar d.o.o. 2018 - sva prava pridržana
  • Centar za kulturu prehrane
  • Nazorova 18
  • HR - 10 000 Zagreb
  • +385 91 481 4466
  • +385 1 481 4463