Rujan 2023.
01.09.
30.09.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
7.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
8.
Radionica
08.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
9.
Radionica
09.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
11.
12.
13.
15.
Radionica
15.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
16.
Radionica
16.09.2023
Radionica
16.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
19.
20.
21.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
22.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
22.09.2023
23.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
23.09.2023
Radionica
23.09.2023
25.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
25.09.2023
26.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
26.09.2023
29.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
29.09.2023
Poklon bon

Radionice

UPISI / Škola kuhanja - NAPREDNA
19.10.2022

Znaš napraviti varivo, pečeno pile i zamijesiti vlastiti kruh, a želiš saznati kako glazirati, savršeno ispeći baš svaki komad mesa i saznati „male tajne velikih majstora“? Pridruži nam se na Školi kuhanja 2!

U opuštenoj atmosferi kroz 6 radionica zajednički radimo više od 20 recepata. Po radionici pripremamo 2 - 4 recepata i učimo:


- napredne kuharske tehnike i obradu namirnica
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zahtjevnije recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove

 

TEME


1. RIŽA / 19.10.

Vrste riže i obrada, kuhanje rižota, kuhanje pilava
 

2. NJOKI / 16.11.

Osnove izrade tijesta; Klasični njoki; Rimski njoki; Gnudi


3. TELETINA & JUNETINA / 8.12. / Četvrtak

Obrada i priprema mesa; Pečenje; Odresci; Umaci za posluživanje
 

4. SVINJETINA / 25.1.

Obrada i priprema mesa; Kotleti; Lungić; Pečenje
 

5. STIR FRY / 15.2.

Osnove pripreme; Meso; Povrće; Rezanci; Riža


6. CURRY  / 15.3.

Osnove pripreme; Začini; Curry s piletinom; Curry sa svinjetinom/ Veganski Curry

 

Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu, recepte

 

Polaznici radionica dobivaju diplomu i recepte.

Broj mjesta je ograničen na 8 polaznika


Informacije
Voditelji: Anja Bajt / Darko Debić / Lucija Zebić
 

Kada:  Rujan 2022. – Veljača 2023. / Šest termina jednom mjesečno; treća srijeda u mjesecu

Vrijeme: 18-20:30h

 

Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored. Prijavljeni na program biti će obaviješteni mailom.

 

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb


Prijave

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

Cijena

 

Cijena Škole kuhanja / 6 radionica: 2250kn

Mogućnost plaćanja u 2 rate po 1125kn 

1. rata do 14.9.22.

2. rata do 14.12.22.

Cijena za pojedinu radionicu: 450kn

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 765kn

 

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu primljenih uplata.

Preporučamo da izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

Prošle radionice