Rujan 2023.
01.09.
30.09.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
7.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
8.
Radionica
08.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
9.
Radionica
09.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
11.
12.
13.
15.
Radionica
15.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
16.
Radionica
16.09.2023
Radionica
16.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
19.
20.
21.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
22.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
22.09.2023
23.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
23.09.2023
Radionica
23.09.2023
25.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
25.09.2023
26.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
26.09.2023
29.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
29.09.2023
Poklon bon

Radionice

UPISI / Škola slastičarstva - NAPREDNA
28.09.2022

Pridruži se najslađoj školi u gradu! Napredne slastičarske vještine kroz 6 radionica

Znaš napraviti prhke kekse, Sachericu i tiramisu, a zanima te kako raditi s čokoladom, ispeći savršene macaronse i kreirati rođendansku tortu koja oduzima dah? 

Pridruži nam se na Školi slastičarstva 2 :)

Ideja je savladati napredne  slastičarske vještine, tehnike i recepte kroz 6 radionica.  U opuštenoj atmosferi zajednički radimo više od 12 kolača. Po radionici pripremamo 2 -3 recepta i učimo:

- slastičarske tehnike i karakteristike namirnica
- zahtjevne recepture i tehnike pripreme (npr. macarons)
- napredne tehnike oblikovanja i ukrašavanja
- isprobane recepte i kreativan pristup slastičarstvu
- praktične savjete i trikove
- uživati u napravljenim slasticama :)

Polaznici radionica dobivaju 2 dara: diplomu, recepte

1. Kreme / 28.9.

- Creme brulee

- Panna cotta

- Zabaglione

 

2. Biskviti - Joconde / 26.10.

- Opera

- Rolada sa parama od tuile paste

 

3. Petit Four / 23.11.

- Mali biskvitni kolačići

 

4. Pâte à choux  / 15.12. /Četvrtak

- Choice au craquelin

- Paris - Brest

 

5. Macarons / 26.1./ Četvrtak

 

6. Entremets torta s mirror glazurom  /  22.2.

 

Polaznici radionica dobivaju diplomu i recepte.

Broj mjesta je ograničen na 8 polaznika


Informacije
Voditelji: Anja Bajt / Darko Debić / Lucija Zebić
 

Kada:  Rujan 2022. – Veljača 2023. / Šest termina jednom mjesečno; četvrta srijeda u mjesecu

Vrijeme: 18-20:30h

 

Važno: datum je podložan promjeni, pratite raspored. Prijavljeni na program biti će obaviješteni mailom.

 

Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb


Prijave

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

 

Cijena

 

Cijena Škole slastičarstva / 6 radionica: 2250kn

 

Mogućnost plaćanja u 2 rate po 1125kn 

1. rata do 21.9.22.

2. rata do 21.12.22.

Cijena za pojedinu radionicu: 450kn

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 765kn

 

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu primljenih uplata.

Preporučamo da izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

Mala škola PIVA
26.09.2023
Prošle radionice