Rujan 2023.
01.09.
30.09.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
7.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
8.
Radionica
08.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
9.
Radionica
09.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
11.
12.
13.
15.
Radionica
15.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
16.
Radionica
16.09.2023
Radionica
16.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
19.
20.
21.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
22.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
22.09.2023
23.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
23.09.2023
Radionica
23.09.2023
25.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
25.09.2023
26.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
26.09.2023
29.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
29.09.2023
Poklon bon

Radionice

Mala škola GINA
05.09.2022

Na ovoj zabavnoj, veseloj i ukusnoj radionici naučit ćete o stilovima, saznat ćete zanimljive priče o kultnom piću današnjice, povijesti gina, kako i zašto je postalo tako popularno….

Imat ćete priliku čuti zanimljivosti o ginu i njegovoj popularnosti, o povijesti, proizvodnji i vrstama. Naša predavačica će Vam pomoći da savladate tehniku spravljanja gin tonic koktela. Naučit ćete o potrebnim sastojcima, začinima te ostalim dodacima koji čine odličan koktel mogućim i od doma. 

Kroz svijet gina vodi vas Martina Pečnik koju je zaljubljenost u ugostiteljstvo dovela prije  12 godina. Završila je prestižnu Coca Colinu akademiju "Raise the Bar" u Zagrebu 2020. godine. 2021. godine je osvojila i svoje prvo natjecanje - "The Botanist Foraging Session". Trenutno je na poziciji glavnog barmena u baru Botaničar gdje svakodnevno možete kuđati njezine zanimljive koktel - kreacije s ginom i drugim vrtama alkoova, tople, hladne, pa i niz onih bez alkohola. 

Uz to, na radionici  pričamo o ulijevanju gina i tonica po vlastitom ukusu i mjeri, nego o umijeću spravljanja dobrog koktela, potrebnim sastojcima, njihovim stanjima-temperaturama-jačinama, začinima, dodacima, čašama i svim drugim faktorima koji čine majstorski koktel mogućim i kud kuće.

Degustirat ćemo

  • Botanist
  • Hendrick's 
  • Tanqueray
  • Gordon's
  • Aviation

 

Broj mjesta je ograničen na 12 – rezerviraj svoje!

Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu!

 

Informacije

          Voditelji:  Martina Pečnik

            Kada:  5.9.2022. / 18:00 - 20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena: Cijena za radionicu  je 450kn

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 765kn

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

Prošle radionice