Cjelodnevna Škola kuhanja
Ideja Škole kuhanja je kroz jednodnevno druženje naučiti:
- kuharske tehnike i obradu namirnica
- planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje
- zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju
- praktične savjete i trikove
- izdada 12+ recepata
Teme:
1. Domaća tjestenina i umaci
2. Jela „na žlicu“
3. Bijelo meso
4. Crveno meso
5. Riba i plodovi mora
6. Domaći kruh i namazi (slatki i slani)
Recepti:
1. juha – krem od brokule
2. gulaš
3. domaća tjestenina –siroki rezanci
4. umaci za tjesteninu – ragu
5. pileća rolada
6. pečena krilca
7. lungić i začini
8. riba iz škartoca s povrćem
9. irski soda kruh
10. focaccia
11. hummus
12. pileća pašteta
Broj mjesta je ograničen na 6 – rezerviraj svoje!
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Informacije
Voditelji: Darko Debić / Lucija Zebić
Kada: 10.9.2022. / 10:00 - 16:00h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena: Cijena za radionicu je 1500kn
Popust za kupljenu Cjelodnevnu školu slastica i kuhanja (paket) ili dolazak u paru na jednu od cjelodnevnih škola je 15%: 2500kn
NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Veselimo se druženju!