Rujan 2023.
01.09.
30.09.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
7.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
8.
Radionica
08.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
9.
Radionica
09.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
11.
12.
13.
15.
Radionica
15.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
16.
Radionica
16.09.2023
Radionica
16.09.2023
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
19.
20.
21.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
22.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
22.09.2023
23.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
23.09.2023
Radionica
23.09.2023
25.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
25.09.2023
26.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
26.09.2023
29.
Ciklus radionica
17.08.2023 do 30.09.2023
Ciklus radionica
21.09.2023 do 21.10.2023
Radionica
29.09.2023
Poklon bon

Radionice

Gurmanski vege Božić
20.12.2022

Na  radionici učimo teorijski i praktično kako zamijeniti meso, mliječne proizvode i jaja u prehrani i kuhanju. Prolazimo pripremu racepata koje inače ne možemo zamisliti bez mliječnih proizvoda i jaja. Učimo sve što trebamo znati kada ove grupe namirnica izostavljamo iz prehrane - kako ih nadomjestiti nutritivno, kako ih nadomjestiti u jelima i receptima, koji su alternativni proizvodi ...

Učimo praviti vlastito mlijeko od žitarica i orašastih plodova koje će zasigurno biti ukusnije, kvalitetnije, prirodnije i jeftinije od onog kupovnog. Učimo kako napaviti tijesto za palačinke bez jaja te kako istu logiku zamjene jaja primjeniti za druge recepte s jajima. Učimo pohati različito povrće bez jaja i konačno, radimo zdrave i fine popečke! Dok kuhamo i družimo se, pitate što god vas zanima :)

 

Na radionici učimo:

kuharske tehnike i obradu namirnica biljnog podrijetla

kako zamijeniti namirnice životinjskog podrijetla

učinkovito planirati jelovnik, kupovinu i kuhanje

zanimljive recepte i kreativan pristup kuhanju

praktične savjete i trikove vege kuhanja

 

Pripremamo

Vegetarijanski Wellington s gljivama
Vegetarijanska pečenka od bundeve
Pogačice s karameliziranim lukom i feta sirom
Salata s keljom i jabukama uz dressing od meda i senfa
Glazirane mrkve s brusnicama i javorovim sirupom
  

Svi polaznici dobivaju  diplomu i recepte

Informacije

          Voditeljca: Tatjana Švonja

            Kada:  20.12.2022. / 18-20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

Cijena: Cijena za radionicu  je 450HRK / 60 EUR*

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 765 HRK / 102 EUR*

* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.

 

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

Prošle radionice