Kolači ti nisu jača strana? Želiš usavršiti slastičarske vještine? Kupuješ kolače kad dolaze gosti? Želiš zadiviti dragu osobu tortom za rođendan? Napraviti vlastite keksiće ovog Božića?
Pridruži nam se na Školi slastičarstva :)
Na radionici zajedniči radiomo:
DIZANO TIJESTO
Makovnjača
Orehnjača
Buhtle (punjenje od marmelade)
Broj mjesta je ograničen na 8 – rezerviraj svoje!
Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!
Informacije
Voditelji: Darko Debić / Lucija Zebić / Anja Bajt
Kada: 14.2.2023. / 18:00 - 20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Cijena: Cijena za radionicu je 450HRK / 60 EUR*
Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 765 HRK / 102 EUR*
* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.
NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Veselimo se druženju!