Lipanj 2023.
01.06.
30.06.
Ciklus radionica
Svakodnevno
Ciklus radionica
Svakodnevno
2.
Ciklus radionica
02.06.2023 do 04.06.2023
Radionica
02.06.2023
3.
Ciklus radionica
02.06.2023 do 04.06.2023
Radionica
03.06.2023
Radionica
03.06.2023
4.
Ciklus radionica
02.06.2023 do 04.06.2023
7.
Radionica
07.06.2023
9.
Radionica
09.06.2023
10.
Radionica
10.06.2023
Radionica
10.06.2023
14.
Radionica
14.06.2023
17.
Radionica
17.06.2023
19.
Radionica
19.06.2023
23.
Radionica
23.06.2023
26.
Radionica
26.06.2023
28.
Radionica
28.06.2023
Poklon bon

Radionice

Talijanske slastice
08.03.2023

Učimo neke od najpoznatijih talijanskih deserta: Tiramisu' & Panna cotta. Radimo tri osnovne kreme: crema zabaione, crema pasticcera & crema mascarpone 

Klasik suhih kolača: cantucci koji nam baš dobro ide uz sve ove kreme. Radimo Zeppole di San Giuseppe (SV. Josip) - približava se  SvetiJosip (san Giuseppe) kojeg talijani na jugu slave i posvetili su mu desert za tu prigodu.

 

  • Tiramisu
  • Cantucci & Zabaione krema 
  • Zeppole di San Giuseppe - pržena pasta choux & slastičarska krema
  • Panna cotta, coulis od malina, bijela čokolada
  • Millefoglie, chantilly krema, maline

Broj mjesta je ograničen na 8 – rezerviraj svoje!

Svi polaznici dobivaju dar: Diplomu i recepte!

 

Voditeljica: Ana Uremović Longobardi uz supruga stoji iza Papavero Pizza Food Lb-a koji svoju prepoznatljivost  gradi na originalnoj recepturi koja je spoj tradicionalnih talijanskih namirnica i svježih lokalnih dodataka. Slavonka rođena u Vinkovcima se kao dvanaestogodišnjakinja s obitelji seli u Italiju. Od svoje šesnaeste godine kontinuirano radi kao kuharica i konobarica. Po završetku ekonomskog studija u Veneciji, u potpunosti se posvećuje svojoj najvećoj strasti – profesionalnom kuhanju. Svoje kulinarsko umijeće usavršava u vrhunskim restoranima gurmanski zahtjevnih gradova Bibionea, Venecije i Trevisa. Nakon Italije, seli u Irsku gdje radi kao chef kuhinje, te aktivno sudjeluje u uhodavanju novog restorana u blizini Dublina. Restoran osvaja prvu nagradu Irish Timesa kao “Best new entry” restoran u Irskoj. 

Informacije

          Voditeljica: Ana Uremović Longobardi

            Kada:  8.3.2023. / 18:00 - 20:30h

            Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb

 

Cijena: Cijena za radionicu  je  60 EUR* / 452,07 HRK 

Popust za dvije kupljene radionice ili dolazak u paru je 15%: 102 EUR* / 768,52 HRK 

* Cijene su izračunate prema konverziji 7,5345 kuna za euro.

 

NAKON UPLATE, OBAVEZNO JE POSLATI POTVRDU I PRIJAVU NA info@kulturaprehrane.hr

Podaci za uplatu

Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN HR1023600001501932088
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)

 

Važne napomene

Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.

Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr

U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.

Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.

Veselimo se druženju!

Ukrašavanje torti
10.06.2023
Prošle radionice