Francuska - jedna od najpoznatijih svjetskih kuhinja! Francuzi, slatkorječivi gurmani koji, osim u hrani, znaju uživati u životu!
Pridružite nam se na francuskoj gozbi s velikom gurmanicom i izvrsnom kuharicom Andreom Cukrov! Andrea je, između ostalog, poznata gastroblogerica ( blog Cukar ), voditeljica Škole kuhanja i Male škole slastičarstva u Centru za kulturu prehrane.
Putujemo Francuskom kroz priču, kuhanje i uživanje u hrani!
Jelovnik:
Piletina u crnom vinu
Pita od luka
Quiche Lorraine
Pileća pašteta
Francuska čokoladna torta
Svi polaznici dobivaju dar: diplomu & recepte!
Informacije
Voditelji: Anja Bajt / Andrea Cukrov / Anita Kozina
Kada: 11.12.2018. / 18-20:30h
Gdje: Centar za kulturu prehrane, Nazorova 18, Zagreb
Rezervacije: Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
Cijena: Cijena za radionicu i večeru je 500kn
Popust: 45% za uplate do 3 dana prije (275kn)
50% za dvije kupljene radionice (500kn)*
*dvije osobe na istoj radionici ili jedna osoba više radionica
Podaci za uplatu
Uplate je potrebno izvršiti na: IBAN broj HR5023600001101316809
Biotechnicon d.o.o., Nazorova 18, 10000 Zagreb
Opis: NAZIV RADIONICE
Poziv na broj: (OIB uplatitelja)
Važne napomene
Termine popunjavamo po redoslijedu prijave.
Preporučamo da se prijavite i izvršite uplatu što prije kako bi osiguralisvoje mjesto.
Za rezervaciju je potrebno poslati mail s potvrdom uplate na info@kulturaprehrane.hr
U slučaju da polaznik ne dođe ili ne otkaže dolazak minimalno 3 dana prije planiranog održavanja tečaja, uplaćeni iznos je bespovratan.
Zadržavamo pravo promjene termina u slučaju nedovoljnog broja prijava i tada se uplaćeni iznos vraća ili se može iskoristiti za drugu radionicu.
Obavijest o odgodi radionice šaljemo putem maila s kojeg ste poslali potvrdu o uplati najkasnije do 18:00h dan prije održavanja radionice. Molimo Vas da pratite mail!
Veselimo se druženju i kuhanju :)